Okullarda Sorumlu geçme olayı nedir ?

Alperbaba45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben lise 2 de okuyorum ve bakan ziya selçuğun açıklamalarına göre 1.donemki notlar 2.doneme aynen yazilacakmis.ben 1.donemde 2 tane dersten kaldım fizik(48'le) ve İngilizce(47'le) dersi ama toplam derslerin ortalaması 69.2039 puan ben şimdi seneye fizik ve İngilizceden sorumluluk sınavına girecek miyim ? Yoksa sınava girmeden devam mı edeceğim . şimdiden teşekkürler

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Arkadaşlar ben lise 2 de okuyorum ve bakan ziya selçuğun açıklamalarına göre 1.donemki notlar 2.doneme aynen yazilacakmis.ben 1.donemde 2 tane dersten kaldım fizik(48'le) ve İngilizce(47'le) dersi ama toplam derslerin ortalaması 69.2039 puan ben şimdi seneye fizik ve İngilizceden sorumluluk sınavına girecek miyim ? Yoksa sınava girmeden devam mı edeceğim . şimdiden teşekkürler

Senin sınava girmeden direk geçmen gerek. Ortalaması 50nin altında ve 3ten fazla dersten kalanlar giriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Öğretmenlerine de sor ama ne olur ne olmaz.

Alperbaba45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Senin sınava girmeden direk geçmen gerek. Ortalaması 50nin altında ve 3ten fazla dersten kalanlar giriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Öğretmenlerine de sor ama ne olur ne olmaz.
Teşekkür ederim verdiğin cevap için çok sağol ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
3 dahil mi peki onu ben hiç anlamadım da.

Alperbaba45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Allah'a şükür hiç ihtiyacım olmadı. Ben de tam emin değilim bir bakın isterseniz internetten.

Rica ederim. :)
Bakan açıklamayı tam ayrıntılı yapmadı keşke yapsaydı .Büyük ihtimalle o sınavlara girecekmişim gibi hissediyorum olursa İnşallah tekte geçerim de uğraşmam öğretmenlerle ?