Valla okullar sanki bu dönemde açılmaz gibi açılsa bile 7.sınıflar olarak biz gidemeyiz herhaldeBazıları 2.dönemde okullar açılacak diyor ve hemen ilk hafta sınav olacakmışız lise 10um ve konularda geriyim. İçim rahat değil, sizce okullar açılır mı açılırsada ilk dönemi kapsayacak şekilde sınav yapılır mı?
umarım açılmaz derse giriyoruz 3 saatlik ders hiç bişi anlamıyoruz hoca derste arkadan maç izliyor kaç kaç oldu hocam diye soruyoruz bide utanmadan cevap veriyor girmeyincede kızıyorBazıları 2.dönemde okullar açılacak diyor ve hemen ilk hafta sınav olacakmışız lise 10um ve konularda geriyim. İçim rahat değil, sizce okullar açılır mı açılırsada ilk dönemi kapsayacak şekilde sınav yapılır mı?
hakkaten cevap veriyo mu ya?umarım açılmaz derse giriyoruz 3 saatlik ders hiç bişi anlamıyoruz hoca derste arkadan maç izliyor kaç kaç oldu hocam diye soruyoruz bide utanmadan cevap veriyor girmeyincede kızıyor
veriyor hatta bazen bi sessizlik oluyor hoca mikrafonu kapadıgı sıra gol atıyorlar galiba bagırıyor sonra geri açıyorhakkaten cevap veriyo mu ya?
Ne hocası peki buveriyor hatta bazen bi sessizlik oluyor hoca mikrafonu kapadıgı sıra gol atıyorlar galiba bagırıyor sonra geri açıyor
kimya hocası rizeliNe hocası peki bu
hocaya Allah akıl fikir versin sizede Allah sabır versinkimya hocası rizeli
eyw hocamhocaya Allah akıl fikir versin sizede Allah sabır versin
valla hocam ya biktırdı bizi sesimizide çıkartamıyozNasıl hoca olm bu? @berat güven
Şikayet edin?valla hocam ya biktırdı bizi sesimizide çıkartamıyoz
ellerinde maç izlediğne dair bi kanıt varmı ki belki hoca bunlarla kafa buluyo kafadan skor sallıyoŞikayet edin?
uzaktan olacağnı sanmıyorum yani üniversite olaylarından akıllanmaları lazımBence açılmaz. Sınav olursa da uzaktan olur. Nedeni ise ; Corona mutasyona uğradı. Bizim ülkemizede gelmiş ise vay halimize...
Uzaktan sınav falan olmaz. Erişim yok ve sadece bir öğrencide bile elektrik gitse bile sınav gider.Bence açılmaz. Sınav olursa da uzaktan olur. Nedeni ise ; Corona mutasyona uğradı. Bizim ülkemizede gelmiş ise vay halimize...
O zaman canlı derslere katılım yüzdesi ile Vb. Not vermeleri gerekli. Şahsen arkadaşımın ailesi korona oldularellerinde maç izlediğne dair bi kanıt varmı ki belki hoca bunlarla kafa buluyo kafadan skor sallıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzaktan olacağnı sanmıyorum yani üniversite olaylarından akıllanmaları lazım
geçmiş olsun öncelikle aynen sanki banada bu sene derse katılımlardan vs verecekler gibi duruyo yada meb değilde hocalar belki sınav yapabilir google forms üzerinden falan ama onlardanda kopya çekiliyo bilmiyorum kafam karışıkO zaman canlı derslere katılım yüzdesi ile Vb. Not vermeleri gerekli. Şahsen arkadaşımın ailesi korona oldular(1 ay önceydi. Şimdi nasıl bilmiyorum.)
Ve üst komşum...
Hocalar mı ? Meb yapmadığı surece hocaların yapacağını pek sanmam. Bence gene erteleyecekler :/ Çünkü öğrenciyi çalışmaya ikna etmek için Vb.geçmiş olsun öncelikle aynen sanki banada bu sene derse katılımlardan vs verecekler gibi duruyo yada meb değilde hocalar belki sınav yapabilir google forms üzerinden falan ama onlardanda kopya çekiliyo bilmiyorum kafam karışık
ders sürekli kayıt altında.ellerinde maç izlediğne dair bi kanıt varmı ki belki hoca bunlarla kafa buluyo kafadan skor sallıyo
uzaktan olacağnı sanmıyorum yani üniversite olaylarından akıllanmaları lazım
onu biliyorum ama hocanın arkaplanda izlediğnin kanıtını nerden bulcaklar?ders sürekli kayıt altında.
Kaç kaç oldu diyince cevap veriyormuş, sürekli mikrofonu kapatıp açıyormuş.onu biliyorum ama hocanın arkaplanda izlediğnin kanıtını nerden bulcaklar?