okulda kavga

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BayScott
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayScott

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Düz lisedeyim sınıfta çok fazla keko var sınıf kabadayısı var ben sınıfta dışlanıyorum ve onlar durmadan bana bulaşıyor kavgada alamam belki ama kendimi korurum fakat dövüşmeye korkuyorum korkumu nasıl yenerim?Diyelim ki kavga korkumu yendim okulda kavga ettim hatta dövdüm de ama çıkışta gene döverler ne yapmam lazım sakın hocaya söyle falan demeyin etki etmiyor

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ciddi olacaksın asla kendini ezdirmeyeceksin. Vurup karışırlarsa bağır, sert davran. Karşı çık. Hiçbir şey kaybetmezsin.

Sürekli kendini geliştir, spor yap, güçlü kal. Bak mesela profilimdeki adama :) adı Tuco Salamanca. Çok cesurdur aynı zamanda boksördür, her konuda bizzat kendisi görüşür ciddi davranır. Yakınlarını sever, asla bırakmaz.

En iyisi sen aç Breaking Bad izle.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Düz lisedeyim sınıfta çok fazla keko var sınıf kabadayısı var ben sınıfta dışlanıyorum ve onlar durmadan bana bulaşıyor kavgada alamam belki ama kendimi korurum fakat dövüşmeye korkuyorum korkumu nasıl yenerim?Diyelim ki kavga korkumu yendim okulda kavga ettim hatta dövdüm de ama çıkışta gene döverler ne yapmam lazım sakın hocaya söyle falan demeyin etki etmiyor
Yumruk yemeden tekme yemeden o korkuyu atamazsın

Sana önerim muay Thai kickboks veya güreşe başlaman bu sporları adam akıllı en az 2 sene yaparsan kolay kolay sırtın yere gelmez

Ringte dayak yiyen sokakta kolay kolay yemez

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Nebicim cocuk bunlar okula okumaya değil eskiya olmaya gidiyorlar o ogretmenler ve mudurler ne ise yariyorlar? Onlarin mudehale etmesi gerek meb' e bildir.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Olay cok karisik iyi ki ozel lisede okumusum xd. Bizim sinifta bir gun kavga cikacakti. Ben o sirada test cozuyordum galiba olayi uzaktan izledim Siniftaki erkeklerden birine baska siniftan birisi bulasti. Ama diger erkeklerin hicbirisi kavga cikarmaya ya da cocuga destek olmaya calismadi. Olayi on dakikada konusarak kapativerdiler. Dedim vay be caliskanlarin kavgasi bile elitmis xd ayrica sunu da dusundu siz de erkek misiniz lan xd. Saka bir tarafa cidden onemli bir sorun. Bu cocuk onlari dovse de dayak yicek dovmese de sen isine bak laf atilirsa zekice cevaplar ver. Haklinin yaninda ol. Cok sert cikkma ama ezik de olma. Zaten ergenlik bu gecer. O veledlere Allah akil fikir versin

Reaksiyon puanı
10,315
Gülüp geçmek, sessiz kalmak maganda tiplere verilecek en büyük cezadır.