Okulda dalgınım ve saldırganım

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Merhaba SDN Forum üyerleri bilgilendirme yapacak lütfen yazsın.
Son günlerde okul da felan hep dalgın ve ufacık bir şakaya bile saldırganlık ile yaklaşıyorum.
Sıkıntı ne olabilir.
Okulda buluyorum sıkıntıyı sizin düşünceleriniz nedir ?

Ali Eren Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Aile, uykusuzluk, kullandığın ilaç, sınav, gelecek kaygısı herşey olabilir. Benim kendi uydurduğum 50, X kuralım. 50 dakika kitap oku. Okuduğun sayfa sayı kadar gez. (30 sayfa 30dk.) Hem seni gelişterecektir. Hemde beyin egzersizi yapmış olacaksın.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Dikkate alacağımdan emin olabilirsin okuma ve anlama kabiliyetim iyidir.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aileden yana sıkıntı yok.
İlaç kullanmıyorum.
Gelecek sıkıntısı var.
Sınav kaygısı yok yarı yolda kalmadım.

Son düzenleme:

Ali Eren Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Gelecek kaygısı var ve sınav kaygısı yok. Herhalde üniversitede okuyorsun. :D

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
:) Yok ondan değil her şeyi yaparım.
Ama iş bulma konusunda berbatım.

Ali Eren Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ozaman yeteneklerini keşfet. Yeteneklerine göre bir iş bulmaya çalış. Ve o yolda durmadan yürü. Ozaman gelecek kaygın azalır. Ve çevrendeki insanlara saldırmazsın. Belkide çevrendekileri görmemeye başlarsın.

Rudolf

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Geçtiğin sorunlardan geçen sene bende geçtim ama emin ol herşey çok normal kendini bunaltmamanı öneririm bir söz vardır su akar yolunu bulur gerçekten öyle .Lise zamanımda sözel okumak zorunda kaldım ama bilgisayar mühendisliği istiyordum şuanda mühendis olamasamda teknikerlik için okuyorum ve bu işten para kazanmaya başladım yavaş yavaş . Yeniden söylicem gerçekten bu hayatı kendini bunaltıcak kadar önemsememek lazım :) Herşey olucağına varır.Siz elinizden geleni yapın geleceğiniz iyi olur :)

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Teşekkürler arkadaşlar konu kapanmıştır.
Önerileri uygulayacağım.
Öğütlerinizi aklıma kaydettim.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Şunu hiçbir zaman unutma bu ülkede ne kadar saldırgan, görgüsüz, kaba saba, etrafına bağırıp çağıran, kavgacı bir adam olursan o derece saygı ve hürmet görürsün; nazik, kibar, efendi biriysen şayet her fırsatta seni ezmeye çalışırlar gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta ellerine geçen her fırsatta. Bu dediklerimi aklının bir kenarına yaz ve günlük hayatta çevrende gözlemlemeye çalış ne kadar haklı olduğumu göreceksin. O nedenle sana tavsiyem ölçülü olduğun müddetçe saldırgan olmaya, ali kıran baş kesen olmaya devam et, hak ettiğin saygıyı göstereceklerdir sana çünkü bu ülkenin raconu bu ne yazık ki.

Son düzenleme: