Soru Okulda birisinin çantasından silah çıksa

Demirro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Diyelim ki okulda birisinin çantasından silah cikti nolur?Okuldan atılır mi?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Sence?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Zaten cevabını vermişsin. Bırak okuldan atılmayı göz altına alınabilirsin bile. Çünkü bu yaşta silahın sende ne işi var? (Tabi silah sende demiyorum yanlış anlama)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Zaten okula bıçak ve silah benzeri şeyler getirmek doğru bir şey değil. Bıçak falan getirende hangi akılla getiriyorsa merak ediyorum. Yanında bıçak taşıyınca sanki bir şey oluyor. Gereksiz bir şey bence.
Ceza veya atılması da doğru olan.

exen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaş bu soruyu sorduğu için şüphelendim. Ama başka bir arkadaşın için soruyorsan da kusuruma bakma. Kendin için soruyorsan yapma öyle bir saçmalık.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Sizin okul yapmadı diye diğer okulların yapmayacağının garantisi yok.
Bizim Okula telefon yasak getirince çıkartınca 1 defa bişey yapmıyolar 2 3 defa da okuldan bile atılar silah bıçak çıksa Allah bilir ne yaparlar.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Hangi okul? Üniversite mi? Silahın ruhsatlı olması ve emniyette tanıdıkları olması işi biraz kolaylaştırabilir

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,807
Sınıfta iki kişi kavga etti. Birisi kavgada fena dayak yiyince yediremeyip cebinden çakı çıkarıp kovalamaya başladı. Sonra hocalar bıçaklıyı kovalamaya başlayınca çocuk kendini bahçedeki tavuk kümesine kilitledi :D Atıldı okuldan. Olay sonrası kapıya kan sıçramıştı ve çakılı çocuğun omzu yarılmıştı. Ama kavgadan dolayı, bıçaktan dolayı değil.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Benim arkadaş kelebek, benzinli çakmak, telefon herşeyi getiriyo ama garipki aramada bulamıyorlar
Benim eski okulda sürekli bana karşı afedersiniz ama hainlik yapıyorlardı. Kendileri telefon getirirlerdi zamandında. Tabi yasaktı. Kimse çıtını çıkarmıyordu. Bende bir ara telefonumu getirdim ders için. SEN GİT HEMEN HOCAYA ŞİKAYET ET. Allah tek tek belalarını versin zaten. O an paçayı zor kurtarmıştım. Bu kurallar tek benim içinmi var? Herkes kuralları çiğneyebiliyor ama ben yapınca ÇAT CEZA?

D

Deleted member 6644497

SDN Okuru
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ

Madde 164 –
(3) Okul değiştirme cezasını gerektiren fiil ve davranışlar;
h) Eğitim ve öğretim ortamına yaralayıcı, öldürücü silah ve patlayıcı madde ile her
türlü aletleri getirmek veya bunları bulundurmak

Not: Yönetmelikte daha sonradan değişiklik yapılmış olabilir.

Son düzenleyen moderatör:

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Benim eski okulda sürekli bana karşı afedersiniz ama hainlik yapıyorlardı. Kendileri telefon getirirlerdi zamandında. Tabi yasaktı. Kimse çıtını çıkarmıyordu. Bende bir ara telefonumu getirdim ders için. SEN GİT HEMEN HOCAYA ŞİKAYET ET. Allah tek tek belalarını versin zaten. O an paçayı zor kurtarmıştım. Bu kurallar tek benim içinmi var? Herkes kuralları çiğneyebiliyor ama ben yapınca ÇAT CEZA?
Banada hoca akıllı tahtayı açmayın diodu açıktı bende 1-2 defa tıkladım bi baktım hocaya söylemişler çok ispiyoncular

gultekinyusuf51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim yalnız değilsin aynısı bende de var

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Normalde O Sılah cıkıyosa o olay orda kalmaz Baska yerlere sıcrar, okuldan atılmak sadece sorunu kesmez.