Sizin okul yapmadı diye diğer okulların yapmayacağının garantisi yok.Bizim sınıftan birinin çantasında bıçak çıktı. Bir şey yapmadılar.
Atılır tabiki.Diyelim ki okulda birisinin çantasından silah cikti nolur?Okuldan atılır mi?
Benim arkadaş kelebek, benzinli çakmak, telefon herşeyi getiriyo ama garipki aramada bulamıyorlarBizim sınıftan birinin çantasında bıçak çıktı. Bir şey yapmadılar.
Bizim Okula telefon yasak getirince çıkartınca 1 defa bişey yapmıyolar 2 3 defa da okuldan bile atılar silah bıçak çıksa Allah bilir ne yaparlar.Sizin okul yapmadı diye diğer okulların yapmayacağının garantisi yok.
Hangi okul? Üniversite mi? Silahın ruhsatlı olması ve emniyette tanıdıkları olması işi biraz kolaylaştırabilirDiyelim ki okulda birisinin çantasından silah cikti nolur?Okuldan atılır mi?
Benim eski okulda sürekli bana karşı afedersiniz ama hainlik yapıyorlardı. Kendileri telefon getirirlerdi zamandında. Tabi yasaktı. Kimse çıtını çıkarmıyordu. Bende bir ara telefonumu getirdim ders için. SEN GİT HEMEN HOCAYA ŞİKAYET ET. Allah tek tek belalarını versin zaten. O an paçayı zor kurtarmıştım. Bu kurallar tek benim içinmi var? Herkes kuralları çiğneyebiliyor ama ben yapınca ÇAT CEZA?Benim arkadaş kelebek, benzinli çakmak, telefon herşeyi getiriyo ama garipki aramada bulamıyorlar
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİDiyelim ki okulda birisinin çantasından silah cikti nolur?Okuldan atılır mi?
Banada hoca akıllı tahtayı açmayın diodu açıktı bende 1-2 defa tıkladım bi baktım hocaya söylemişler çok ispiyoncularBenim eski okulda sürekli bana karşı afedersiniz ama hainlik yapıyorlardı. Kendileri telefon getirirlerdi zamandında. Tabi yasaktı. Kimse çıtını çıkarmıyordu. Bende bir ara telefonumu getirdim ders için. SEN GİT HEMEN HOCAYA ŞİKAYET ET. Allah tek tek belalarını versin zaten. O an paçayı zor kurtarmıştım. Bu kurallar tek benim içinmi var? Herkes kuralları çiğneyebiliyor ama ben yapınca ÇAT CEZA?
Hadilan nasıl atmadılar yakalyıp daCocugu okuldan atmadılar ceza yok
kardeşim yalnız değilsin aynısı bende de varBenim eski okulda sürekli bana karşı afedersiniz ama hainlik yapıyorlardı. Kendileri telefon getirirlerdi zamandında. Tabi yasaktı. Kimse çıtını çıkarmıyordu. Bende bir ara telefonumu getirdim ders için. SEN GİT HEMEN HOCAYA ŞİKAYET ET. Allah tek tek belalarını versin zaten. O an paçayı zor kurtarmıştım. Bu kurallar tek benim içinmi var? Herkes kuralları çiğneyebiliyor ama ben yapınca ÇAT CEZA?