Kardeşim bilişim bitirdi benden deneyimli. Bense anadolu okuyup senelerimi çürüttümBu sene lgsde Anadolu veya meslek lisesi düşünüyorum fakat bilişim bölümünü tercih etmeliyim stajı nasıl birde gerçekten bilgisayar hakkında birşey anlatiliyormu yoksa göstermelikmi.
Hmm bak bazı okullarda söyle benim bölgemde sırf ad olsun diye içerde bilişim hocasına sor yani sırf orada durmak için bir Sayaç uygulamasi bile kodlayamaz eğer öyleyse Anadolu seveyim yada SimavlıKardeşim bilişim bitirdi benden deneyimli. Bense anadolu okuyup senelerimi çürüttüm
Gerçekten bazı okullarda öyle. Düzgün bir kolejde okumama rağmen 4 senede print("hello world") dışında bir şey öğrenememiştik.Hmm bak bazı okullarda söyle benim bölgemde sırf ad olsun diye içerde bilişim hocasına sor yani sırf orada durmak için bir Sayaç uygulamasi bile kodlayamaz eğer öyleyse Anadolu seveyim yada Simavlı
türkiyede bilişim gibi sektörlere hiç değer verilmiyor amerikada bilgisayar dağıtımı yapılıyor labovotuvarı var türkiyede bilişim dersi olan okulda bilgisayar yok.Gerçekten bazı okullarda öyle. Düzgün bir kolejde okumama rağmen 4 senede print("hello world") dışında bir şey öğrenememiştik.![]()
ya türkiyede anadolu lisesi diplomasının önemi kalmadı ama meslek lisesi okumak istesende çok sıkıntılı tipler var onlar için başka bir yol çizilse mis gibi olur hapisanede olması gereken adam meslek lisesinde.Kardeşim bilişim bitirdi benden deneyimli. Bense anadolu okuyup senelerimi çürüttüm