SiberWorm
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Bugün okuldan yeni aldığım proje ile karşınızdayım 
Projenin İsmi: Okul Devamsızlık Otomasyonu
Proje Şöyle Olacak;
Sınıf listeleri veri tabanına kayıt edilecek,
O sınıfa ait tabi birde ders programı olacak
Kayıt edildikten sonra sınıf ismine tıklandığında karşıma o sınıfın ders programı ve sınıf listesi gelicek (buranın tasarımını bile tam aklımda canlandırmadım daha)
Bütün öğrencilerin karşısında "CheckBox"lar olucak okula gelmediyse işaretlenecek,geldiyse işaretlenmeyecek.
Daha başka ekletilerde olacak örneğin (Sms ve E-Mail) bunlar sonra yapılacak işler tabi.
Eğer bu projeyi yaparsam Bölüm dersim 5 gelecek
--------------------------------
Şimdi benim sorum şudur bu projenin veritabanını nasıl oluşturmalıyım örnek verebilirseniz sevinirim (Veritabanını kurmada zorlanıyorum)
Şimdiden teşekkürler.
Sistemi güzel bir şekilde kısaca şöyle açıklayayım;
Proje ismi: "Okul Devamsızlık Otomasyonu"
Projenin amacı;
1-) Okuldaki sınıfların isimleri kayıt edilecek
2-) Her sınıfların listesi kayıt edilecek
3-) Kayıt edilen her sınıfın birde DersProgramı olacak
4-) Öğrenci örneğin öğleden önceki 6 dersinden birine girmedi ama ögleden sonraki derslerine girdi o zaman o ögrenci yarım gün yok yazılmış olacak.
5-) Tümüne girmemiş veya (öğleden önceki bir ders ile öğleden sonraki birse) girmemiş tam gün yok yazılacak.
Şuanlık hocanın anlattığı budur

Projenin İsmi: Okul Devamsızlık Otomasyonu
Proje Şöyle Olacak;
Sınıf listeleri veri tabanına kayıt edilecek,
O sınıfa ait tabi birde ders programı olacak
Kayıt edildikten sonra sınıf ismine tıklandığında karşıma o sınıfın ders programı ve sınıf listesi gelicek (buranın tasarımını bile tam aklımda canlandırmadım daha)
Bütün öğrencilerin karşısında "CheckBox"lar olucak okula gelmediyse işaretlenecek,geldiyse işaretlenmeyecek.
Daha başka ekletilerde olacak örneğin (Sms ve E-Mail) bunlar sonra yapılacak işler tabi.
Eğer bu projeyi yaparsam Bölüm dersim 5 gelecek

--------------------------------
Şimdi benim sorum şudur bu projenin veritabanını nasıl oluşturmalıyım örnek verebilirseniz sevinirim (Veritabanını kurmada zorlanıyorum)
Şimdiden teşekkürler.
Sistemi güzel bir şekilde kısaca şöyle açıklayayım;
Proje ismi: "Okul Devamsızlık Otomasyonu"
Projenin amacı;
1-) Okuldaki sınıfların isimleri kayıt edilecek
2-) Her sınıfların listesi kayıt edilecek
3-) Kayıt edilen her sınıfın birde DersProgramı olacak
4-) Öğrenci örneğin öğleden önceki 6 dersinden birine girmedi ama ögleden sonraki derslerine girdi o zaman o ögrenci yarım gün yok yazılmış olacak.
5-) Tümüne girmemiş veya (öğleden önceki bir ders ile öğleden sonraki birse) girmemiş tam gün yok yazılacak.
Şuanlık hocanın anlattığı budur