• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Okul Açılmıyor

Canlı derslere sadece 1-2 kere girdim onun dışında bir daha giremedim internetten düşüp tekrar tekrar bağlanıyordum berbattı , Şimdi sözlü notları derselere katılım ve ebadan atılan şeylere bakılıp verilecek . Dersleri de bilmiyorum ne yapacağım şimdi ben

Tamamen şahsi düşüncelerimi söylüyorum;

Bence daha kötü yönetilemezdi şu süreç eğitim açısından. Sınavların hepsi olacak ama ne okul ne dershane yok, açılmayacak. LGS erken tarihe konur, bunu bu sene de yaptılar seneye de erken olacak, bu seneden 1 gün önce yapacaklar ki bu sene erkendi. Çalışan anne babalar için küçük sınıflar açılmıştı, zahmet edip kapattılar onları üniversite ve lise sınavlarına girecek sınıflar ile alakalı hiç karar çıkmadı. Artık dershaneler de ne kadar sıkı olursa olsun belli kurallar içinde açılmalı.

Bir de, vaka sayısı bizden çok daha fazla olan ülkelerde okullar çok az kapatıldı, biz hala uzaktan eğitim ile insanları üniversite ve lise sınavı kazanmasını bekliyoruz. O kadar devlet çok cahil de tek bizim hükümetimiz mi çok iyi biliyor anlayamadım.

üniversiteler açılırmı.benim okulum 22 şubat yada 1 mart akademik takvimi

Ben sınav olmadığım için gideceğim gitmek pek istemiyorum. Herkes hastalık kapsın diye pandemi olmadan bir gün önce bizim sınıf sümüklerini silip birbirine atıyorlardı (ıyyy öğüresim geldi).

Vallaha benim ortalama büyük ihtimalle 95 96 filandır hatta 97 dir 97 ise ortalamada ard arda 4 kere 97 alıcam ne kaaaa güzel