Okan Bayülgen - Beyin Bedava | Haberturk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünlü televizyoncu, yeni kanalında haftada kaç gece izleyiciyle buluşacak?

okan-bayulgen-hangi-kanala-geciyor-190-130.jpg

Yeni sezonda Show TV'de haftanın üç gecesi 'Muhallebi Kafa', 'Çıplak Kafa' ve 'Makine Kafa' programlarıyla ekrana gelen şovmen Okan Bayülgen'in Habertürk TV'ye geçeceği söyleniyor.

Televizyon dünyasının kulislerinde konuşulanlara göre Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç, geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen'le bir araya geldi. Saraç, görüşmede Bayülgen'i Habertürk TV'ye geçmesi konusunda ikna etti.

Mehmet Fatih Saraç'ın teklifini kabul ettiği iddia edilen Okan Bayülgen'in haftada iki gece Habertürk TV'de program yapacağı söyleniyor.

Medyatava

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu Adamda ne bulurlar,çözemedim gitti...

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu adamda ne mi buluyorlar diyen arkadasa cevap.

Bulamadilar daha arama-arastirma-inceleme safhasindalar cevher cikacak diye merakla bekliyorlar.

oldu mu cevap

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Habertürk ekranında Pazartesi ve Cuma, Okan Bayülgen'le "Beyin Bedava"...

[video=youtube;Pyzc9lCyCgs]http://www.youtube.com/watch?v=Pyzc9lCyCgs[/video]

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Okan Bayülgen'in kafası çok başkadır. Televizyonda öyle yapmacık değil. Dalga geçilecek insanla dalga geçiyor saygı duyulacak insana saygı duyuyor diğerlerinde farklı olduğu nokta bu

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
seviyorum bu adamı

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Her ağzına geleni söyleyeni doğal olarak nitelendiremeyiz.
Bu adamı hiç sevmem , sanki küçük dağları kendisi yaratmış , millete tepeden bakar ,saygısızlık konusunda bundan daha iyisini görmedim.Ekran karşısında saygı duyulacak ve ya duyulmayacak insan ayrımı yapamazsınız.Hele kafanıza göre hiç yapamazsınız. Program benim diye istediği gibi at koşturabileceğini düşünmek basit bayağı bir düşünce , her bireye saygı göstermek mecburiyetinde kimseyi aşağılamaya hakkı yok.