Oi Oi Oi Ben Burada Bir Hakaret Göremiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bir hakaret mi? Hakaretse hakaret kısmı nerde?

• Evet bir hakaret...

• Hayır boşu boşuna banlandi üzücü bir durum :'(

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Screenshot_20210419-203246_Chrome.jpg

Ben burada bir hakaret göremiyorum...

(Edit:bunu profil mesajına yazdım ve bunu ciddi sanan arkadaşlar olmuş ve hadi onu geçtim moderatorler bile bunun bir şaka olduğunu anlamadı bunun sonucunda 2 hafta ban yedim birde profilime iyiki ban yedi yazmış birisi ve bankı halde konulara girebiliyorsun ve mesajları okuyabiliyorsun ama mesaj atamıyorsun yakında nasıl yapılacağını anlatacağım ve tekrar söylüyorum o "hakaret" adı altındaki mesajı "profil adlı yere yazdım...)

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Kuralı bir oku bakalım
9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
a. Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
b. ShiftDelete.Net Forum Moderatörlerine hakaret etmek yasaktır.
c. Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar yollamak yasaktır.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Kuralı bir oku bakalım
9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Bekle bekle bekle hangisi benim şaka ma giriyor?

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654