Öyle düşünmene ne sebep oldu?Öğretmenimi sevmeyen ben.
Sevmiyorsun ama senin icin o kadar çabalıyor sırf o yüzden bile kutlaman gerekiyorÖğretmenimi sevmeyen ben.
Teşekkür ediyorum. Geleceğin öğretmenleri inşallah sizler de olucaksınız.
Sen öğretmenmisin?Teşekkür ediyorum. Geleceğin öğretmenleri inşallah sizler de olucaksınız.
Yasin Koçak niye buna güldün ki?Küççüken öğretmenime 32 tebeşirli renkli paket almıştım 2 ay bakkalda çalışıp.
Daha atanmadımSen öğretmenmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yasin Koçak niye buna güldün ki?
Bilmiyor muydun javaSen öğretmenmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yasin Koçak niye buna güldün ki?
BilmiyorumBilmiyor muydun java
Zaten değilmiş atanınca artıkBilmiyorum![]()
Olsun yinede o bir öğretmen.Zaten değilmiş atanınca artık![]()
Onun sonuçları da yakındırZaten değilmiş atanınca artık![]()
Kutlama yaparsanız beni de çağrınOnun sonuçları da yakındır. Atanırsam ilk işim burada yazmak olucak.
Allah rahmet eylesinilkokul öğretmenim vardı daha gençti ve yeni başladığı için öğrentmenliğe çok hırslıydı hem ders ğretiyordu hem folklor öğretiyordu 3. sınıfa geçtiğimizde göğüs kanserine yakaladı 4.sınıfta tekrarr geldi kanseri yenip 4.sınıfın ikinci yarısı 5.sınıf derselerini anlatıyordu o kadar hırslıydı
4. sınıfta ayrıldık 5'e geçtim derslerim iyiydi bursluluk kazandım 1 yıl sonra öğretmenim kansere tekrar yakalanmıştı tedavisi amacıyla izmire götürüldü bazenleri arayıp konusuyorduk 2 yıl kadar savaştı kanserle sonra geçen yıl vefat etti bu günü en çok hakedenlerden
Hocam öğretmenler gununuz kutlu olsunDaha atanmadımİnşallah atanınca olucam. Bu sene büyük ihtimalle atanırım.