Öğretmen Atamaları Ertelendi!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
130734.jpg

Öğretmen atamaları ertelendi!

30 Ağustos 2010 Pazartesi 18:05
Öğretmen adaylarına kötü haber!.. KPSS'de kopya iddiaları nedeniyle öğretmen atamaları ertelendi.

KPSS'deki kopya iddialarıyla ilgili yeni gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı yazılı bir açıklama yaparak öğretmen atamalarının ileriki bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Milli Eğitim Bakanlığı'nda bir araya geldi. Çubukçu, KPSS'deki iddialar ile ilgili yazılı açıklama yapılacağını söyledi.

Özcan, bugün KPSS-2010 ile ilgili iddialar konusunda yoğun bir çalışma temposu geçirdi.

YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Solak ve YÖK üyeleriyle YÖK'de toplantı yapan Özcan, denetleme Kurulunun iddialara ilişkin soruşturma raporunu inceledi.

Özcan, daha sonra Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu makamında ziyaret etti.

YÖK Başkanı Özcan, Bakanlıkta bulunduğu sırada Milli Eğitim Bakanı Çubukçu, Bakanlıktan ayrıldı ve yaklaşık 1,5 saat sonra yeniden Bakanlığa geldi.

Çubukçu, burada gazetecilerin, "YÖK Başkanı Özcan size KPSS ile ilgili YÖK Denetleme Kurulunun hazırladığı raporu sundu mu?" sorusuna "1 saate kadar yazılı açıklama yapacağız" yanıtını verdi.

MEB daha sonra yazılı bir açıklama yaparak, öğretmen atamalarının ileriki bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

internethaber.com

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Olması gerekn budur ama yetmez.
Soruların 3500 kişiye ulaştığı sanılıyor.
Mağdur olanlara hak veriyorum ama iptal edilmesin de ne olsun.
Bu kirli oyunu da aydınlığa kavuşturmaları lazım.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Artık kopya haberleri yok soruların sızdırılması durumu var, işler kısıştı tabi o yüzden önlem aldılar.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
CEMAAT eğitim sisteminin içinden TEMİZLENMELİ...
Özellikle dersaneleri....

Çok büyük bir rant oluşturdular...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Türkiye de cemaat adıyla anılan bir gayri müslimler var bir de tüm kurumları ele geçirmek isteyen bir grup var... ben o gruptan bahsediyorum...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Adım adım KPSS iptal sürecine yaklaşılıyor :D

€G€

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kim olacak,Gülen cemaati tabiki. Başarılı Dershaneleri bir gözden geçirirseniz,arkadaşın neyi kast ettiğini anlarsınız.
Sınavlar iptaL edilirse,benzer hilelere başvurmayacakları ne malum?
İnsanlar güvenlerini kaybettiler. Tarihimizde hep kara bir leke olarak kalacak. Her başarısızlıkta, sızdırılma durumu olmasa bile insanlar "acaba?" diyecek. Maalesef artık temizlemek çok zor.
Aylarca emek verip sınava girenlerin,hakları gasp edilenlerin günahlarını boyunlarında taşıyacaklar.