- Reaksiyon puanı
- 10,455
Yazık...
Yahu ben de haberi gördüğüm andan bu yana aynı şeyi düşünüyorum, bir türlü aklım ermiyor. Öğretim üyesi bir kadının inşaatta çalışan bir kopukla ne işi olur diye.
@HicGuleceğimYoktu neden kızgın emojisi attınKeşke bu şiddet önlense. ?
Hem kadın hemde çocuk şiddetleri.
Kadınların çakal serseri erkek sevgisi var, ben hiç efendi dürüst adamın yanında kız görmedim, zira kızlara sıkıcı geliyor nedense o seçtiği çakaldanda kaçınılmaz zarar görüyor, ya ölüyor ya sakatlanıyor birşeyler oluyor, vallaha açıkçasını söylemek gerekirse çakal serseri ile takılan kızı asla evime aileme gelin diye getirmem çocuklarıma anne yapmam, baştan beri efendi arayışı olan kız varsa evlenirim yoksada evlenmem, hiç dikkatini çekti mi? Çakalın yanında her daim bir kız olur, ama efendi kendi halinde erkeğin yanında kız olmaz.Üstüne kadın 48 adam 32 yaşındaymış galibaSevgili seçerken ince eleyip sık dokumak lazım... Ortalık şerefsiz kaynıyor...
Haksız bir suçlama ile biri güme gitsin sonra. Tek yönlü bir düşünce olduğunu düşünüyorum.kadın cinayetlerinde bence ceza idm olmalıdır
Onun tam olarak belirlenmesi lazım işte oda yokki tr deHaksız bir suçlama ile biri güme gitsin sonra. Tek yönlü bir düşünce olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorarlarsa ADALET ve Kalkınma dersin ?Onun tam olarak belirlenmesi lazım işte oda yokki tr de
Oda olmuyor işte ? değil yumruk, eşini aldatma durumunda bile insan az midesi varsa uzak dururdu.Allah diyor ki "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız."
-Bakara suresi 179. ayet
Kısas gelse insan yumruk atarken bile 10 kere düşünür.
Aynen yaAllah kimseye yaşatmasın.. Kötü tarafı adam en fazla 5-6 yıl yatacak sonra dışarıda gezecek, bu olaylar diğerlerine örnek oluyor.
Bunları yapanın hepsi ölsün. Bu kadın cinayeti işleyen kanı bozukları idam etsinler!Ekli dosyayı görüntüle 131344
Ekli dosyayı görüntüle 131352
Senin kız kardeşin, ablan, annen deşeytan. Değil mi? Kadınlar şeytan sonuçta, değil mi l** yo***?
Ekli dosyayı görüntüle 131355
Ekli dosyayı görüntüle 131356
Ekli dosyayı görüntüle 131359
Ekli dosyayı görüntüle 131366
Ekli dosyayı görüntüle 131363
Ekli dosyayı görüntüle 131369
Ekli dosyayı görüntüle 131370
Ekli dosyayı görüntüle 131371
![]()
![]()
![]()
Tam ortadoğulu, yo***, sağcı, gelenek ve töreci kafası:
![]()
Bkz:1 günde 3 kadın cinayeti: Cezasızlık cesaret veriyor: #AylinSözer, eski sevgilisi tarafından önce boğazı kesildi ardından yakıldı.
#SeldaTaş, 38 suçtan sabıkalı erkek tarafından kafasından vurularak öldürüldü.
#VesileDönmez, oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
Kadın cinayetini savunan, bunun gibi ruh hastası zihniyeti aklayan, kadınları savunduğumuzda "feminist" diyen zihniyetin ne kadar yorumu, konusu, entry'si falan varsa arşivleyeceğim. Geçmişte ve günümüzde yaşanan kadın cinayetlerinin nedenini, cinayeti işleyenlerin psikolojisi hakkında 1 aylık araştırma yapmayı düşünüyorum.Bunları yapanın hepsi ölsün. Bu kadın cinayeti işleyen kanı bozukları idam etsinler!
Bunların içinde din kavramını zikretmen pek hoş olmamış kardeşim. Ben hayatımda zerre kadar Allah sevgisi olup da masum birini öldüreni asla görmedim. Öldüremez çünkü o din ona, "Masum birini öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir" (Maide, 32) diye ferman eder.bir insanı öldürmek nasıl bir kin ve nefret. ya eğitim ya aile ya din ya vicdan yada x birşey
O kadar saydığım şeyden din kelimesini çıkarmanız ilginç. Ben dinde sorun var demek istemedim hani herkesin düşüncesi tabiki kendine ama bence Allah korkusu olan birisibunları yapmayı bırakın düşünmez bile onu demek istedimBunların içinde din kavramını zikretmen pek hoş olmamış kardeşim. Ben hayatımda zerre kadar Allah sevgisi olup da masum birini öldüreni asla görmedim. Öldüremez çünkü o din ona, "Masum birini öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir" (Maide, 32) diye ferman eder.
Tamam da saydığın öldürme sebeplerinden biri de din değil miydi? Onu kastettim ben de. Aynı düşündüğümüze göre mesele yok.O kadar saydığım şeyden din kelimesini çıkarmanız ilginç. Ben dinde sorun var demek istemedim hani herkesin düşüncesi tabiki kendine ama bence Allah korkusu olan birisibunları yapmayı bırakın düşünmez bile onu demek istedim
Adalet kadın ismi olalı yıllar oldu...İstanbul'da vahşet! Aylin Hoca'yı yakarak öldürdü!
İstanbul Maltepe'de Kemal D. isimli kişi, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin Sözer'i yakarak öldürdü.
Ekli dosyayı görüntüle 131274
İstanbul Maltepe'de Kemal Delbe isimli erkek, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Sözer yaşamını yitirdi. Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Sözer'e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.
Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan yurttaşlar ve çocuklar tahliye edildi.
CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR
Yapılan incelemelerde, Kemal Delbe'nin, Aylin Sözer'den borç para istediği ve dün akşam saatlerinde Sözer'in evine gittiği öğrenildi. Bugün öğle saatlerinde ise şüpheli, önce Aylin Sözer'in boğazını kesti ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybetti.
Ekli dosyayı görüntüle 131276
Olay saat 12.30 sıralarında Maltepe ilçesinde meydana geldi. Özel bir üniversitede öğretim üyesi olan Aylin Sözer'den haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede Sözer'in yaşadığı eve giden polis ekipleri içeride birinin olduğunu fark etti. Ekipler kapıyı çaldı fakat kimse açmadı. Polislerin geldiğini gören şüpheli Kemal Delbe kapı önüne yığınak yaptı. Ardından ekipler tarafından çağrılan çilingir kapıyı açtı. Dairede yangın çıktığını gören polisler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Sözer'e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu.
LİNÇ GİRİŞİMİ
Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer'in kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi. Evde yapılan olay yeri ve savcı incelemesinin ardından Aylin Sözer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.
SON PAYLAŞIMI NE OLDU
Instagram hesabındaki son paylaşımını 9 saat önce yapan Aylin Sözer, öldürülmeseydi bu akşam saat 20.00'de "Çocuk Resimlerininin Analizi Eğitimi" başlıklı bir eğitim düzenleyecekti.
Ekli dosyayı görüntüle 131277
"BİR CANİNİN..."
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise, Aylin Sözer'in yakılarak öldürülmesine tepki gösterdi.
Haberin üzüntüsü içinde olduğunu ifade eden Selçuk, "Başımız sağ olsun" dedi.
Ziy Selçuk'un mesajı şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 131279
1 YIL ÖNCE ŞİDDETİ ANLATMIŞTI
İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer, Nisan 2019'da konuk olduğu Haber Global'de 'şiddet' üzerine konuştu.
Artan cinayetler ve şiddet vakalarının çocuklara nasıl yansıdığını değerlendiren Sözer, "Biz toplumda şiddeti ne kadar çok gözlemliyorsak çocuklar arasında da o kadar yaygınlaşıyor" ifadelerine yer vermişti.
![]()
İstanbul'da vahşet! Aylin Hoca'yı yakarak öldürdü!
İstanbul Maltepe'de Kemal D. isimli kişi, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin Sözer'i yakarak öldürdü.www.medyaradar.com
Bence adamı yakmalıyız, veya benzin dökerken ya da yakarken kullandığı eli kesmeliyiz.Allah sonumuzu hayretsin bu haberleri gördükçe çok üzülüyorum.
İnşallah o adama unutamayacağı bir ceza verilir.
Kısasa kısas diyosun yani. Aynen... De,Bence adamı yakmalıyız, veya benzin dökerken ya da yakarken kullandığı eli kesmeliyiz.
Yani millet ancak böyle akıllanır. Yoksa devam edecekler.Kısasa kısas diyosun yani. Aynen... De,
Sonra seni şeriatçı diye siteden banlayabilirler ha!![]()
Murat hak etmişti fazlasıyla, kadınla erkeğin sadece karı-koca olabileceğini söylüyordu. Dar görüşlülük ve gerici zihniyet.Kısasa kısas diyosun yani. Aynen... De,
Sonra seni şeriatçı diye siteden banlayabilirler ha!![]()
Dünya' yı bilemem. Ama bu iş böyle gitmez. Türkiyede çok fazla cinayet ve şiddet var.dünya olarak da