Öğretim görevlisi kadın yakılarak öldürüldü

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ben hep diyorum dünya kötü biryer ?

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun öğretmen hanımın ?

sevgililik dünyanın en iğrenç işi, 32 yaşımdayım bir kere bile sevgili yapmadım bu saatten sonrada yapmam, benim gibi sevgili yapmamış bir kız varsa evlenir geçerim.

sevgili mevzusundan iğreniyorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yahu ben de haberi gördüğüm andan bu yana aynı şeyi düşünüyorum, bir türlü aklım ermiyor. Öğretim üyesi bir kadının inşaatta çalışan bir kopukla ne işi olur diye.

Üstüne kadın 48 adam 32 yaşındaymış galiba :( Sevgili seçerken ince eleyip sık dokumak lazım... Ortalık şerefsiz kaynıyor...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Üstüne kadın 48 adam 32 yaşındaymış galiba :( Sevgili seçerken ince eleyip sık dokumak lazım... Ortalık şerefsiz kaynıyor...
Kadınların çakal serseri erkek sevgisi var, ben hiç efendi dürüst adamın yanında kız görmedim, zira kızlara sıkıcı geliyor nedense o seçtiği çakaldanda kaçınılmaz zarar görüyor, ya ölüyor ya sakatlanıyor birşeyler oluyor, vallaha açıkçasını söylemek gerekirse çakal serseri ile takılan kızı asla evime aileme gelin diye getirmem çocuklarıma anne yapmam, baştan beri efendi arayışı olan kız varsa evlenirim yoksada evlenmem, hiç dikkatini çekti mi? Çakalın yanında her daim bir kız olur, ama efendi kendi halinde erkeğin yanında kız olmaz.

kızlar bir seçim yapıyor sonra onunda bedelini ödüyor yapacak birşey yok, anlamadım tanımadım diye klişe sözlere gerek yok, kızın iq su 50 üstü ise erkeğin çakal olduğunu anlar, tabiri caiz ise biz erkek olarak kızın yollu mu namuslu mu olduğunu tam kestiremeyebiliriz ama kızlar herşeyi anlıyor kızlar öncelikli duygu ve kalbiyle haraket ediyor ardından beyniyle yani erkeğin ne mal olduğunu çözmeleri çok kolay ikinci görüşmede çözer ve çakalı bilerek isteyerek seçiyor çünkü eğlenceli geliyor, efendide sıkıcı.

Mesela ben hep sıkıcı gelirim kızlara, ömrümde kız arkadaşım olmadı bide kızlar uzun boy sever derler boy 193 tip orta karar ama sıkıcı geliyoruz işte yapacak birşey yok ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Allah diyor ki "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız."
-Bakara suresi 179. ayet
Kısas gelse insan yumruk atarken bile 10 kere düşünür.
Oda olmuyor işte ? değil yumruk, eşini aldatma durumunda bile insan az midesi varsa uzak dururdu.

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Allah kimseye yaşatmasın.. Kötü tarafı "adam" en fazla 5-6 yıl yatacak sonra dışarıda gezecek, bu olaylar diğerlerine örnek oluyor.

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
1609273327617.png

1609274083798.png

Senin kız kardeşin, ablan, annen de şeytan. Değil mi? Kadınlar şeytan sonuçta, değil mi l** yo***?
1609274373403.png

1609274478810.png

1609274676880.png

1609275365580.png

1609275151379.png

1609275545780.png

1609275732758.png

1609275824295.png

Tam ortadoğulu, yo***, sağcı, gelenek ve töreci kafası:

Bkz:1 günde 3 kadın cinayeti: Cezasızlık cesaret veriyor: #AylinSözer, eski sevgilisi tarafından önce boğazı kesildi ardından yakıldı.
#SeldaTaş, 38 suçtan sabıkalı erkek tarafından kafasından vurularak öldürüldü.
#VesileDönmez, oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Ekli dosyayı görüntüle 131344
Ekli dosyayı görüntüle 131352
Senin kız kardeşin, ablan, annen de şeytan. Değil mi? Kadınlar şeytan sonuçta, değil mi l** yo***?
Ekli dosyayı görüntüle 131355
Ekli dosyayı görüntüle 131356
Ekli dosyayı görüntüle 131359
Ekli dosyayı görüntüle 131366
Ekli dosyayı görüntüle 131363
Ekli dosyayı görüntüle 131369
Ekli dosyayı görüntüle 131370
Ekli dosyayı görüntüle 131371

Tam ortadoğulu, yo***, sağcı, gelenek ve töreci kafası:

Bkz:1 günde 3 kadın cinayeti: Cezasızlık cesaret veriyor: #AylinSözer, eski sevgilisi tarafından önce boğazı kesildi ardından yakıldı.
#SeldaTaş, 38 suçtan sabıkalı erkek tarafından kafasından vurularak öldürüldü.
#VesileDönmez, oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
Bunları yapanın hepsi ölsün. Bu kadın cinayeti işleyen kanı bozukları idam etsinler!

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bunları yapanın hepsi ölsün. Bu kadın cinayeti işleyen kanı bozukları idam etsinler!
Kadın cinayetini savunan, bunun gibi ruh hastası zihniyeti aklayan, kadınları savunduğumuzda "feminist" diyen zihniyetin ne kadar yorumu, konusu, entry'si falan varsa arşivleyeceğim. Geçmişte ve günümüzde yaşanan kadın cinayetlerinin nedenini, cinayeti işleyenlerin psikolojisi hakkında 1 aylık araştırma yapmayı düşünüyorum.

HaququQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yani bence kin ve nefret cezalandırma gibi hesaplar yerine neden böyle olduğunu araştırmak lazım. Kadın erkek önemli değil bir insanı öldürmek nasıl bir kin ve nefret. ya eğitim ya aile ya din ya vicdan yada x birşey bence kişinin hayatında bir sorun var. çok üzüldüm hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum

Reaksiyon puanı
10,327
bir insanı öldürmek nasıl bir kin ve nefret. ya eğitim ya aile ya din ya vicdan yada x birşey
Bunların içinde din kavramını zikretmen pek hoş olmamış kardeşim. Ben hayatımda zerre kadar Allah sevgisi olup da masum birini öldüreni asla görmedim. Öldüremez çünkü o din ona, "Masum birini öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir" (Maide, 32) diye ferman eder.

HaququQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bunların içinde din kavramını zikretmen pek hoş olmamış kardeşim. Ben hayatımda zerre kadar Allah sevgisi olup da masum birini öldüreni asla görmedim. Öldüremez çünkü o din ona, "Masum birini öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir" (Maide, 32) diye ferman eder.
O kadar saydığım şeyden din kelimesini çıkarmanız ilginç. Ben dinde sorun var demek istemedim hani herkesin düşüncesi tabiki kendine ama bence Allah korkusu olan birisibunları yapmayı bırakın düşünmez bile onu demek istedim

GBLX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Bilader utanmaya başladım artık milletimizden. Cidden bu nedir ya, serbest bırakırlarsa daha çok olacaktır. [Karşı tarafın düşüncesi ise : He ben öldüreyim, zaten hapis cezası almam nolcakki.] Çok kötü bir durumla karşı karşıyayız, bunuda serbest bırakırlar. Hayvanlara tecavüz etmeye para cezası veriyolar zaten. Durumumuz cidden berbat.

Reaksiyon puanı
10,327
O kadar saydığım şeyden din kelimesini çıkarmanız ilginç. Ben dinde sorun var demek istemedim hani herkesin düşüncesi tabiki kendine ama bence Allah korkusu olan birisibunları yapmayı bırakın düşünmez bile onu demek istedim
Tamam da saydığın öldürme sebeplerinden biri de din değil miydi? Onu kastettim ben de. Aynı düşündüğümüze göre mesele yok.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
İstanbul'da vahşet! Aylin Hoca'yı yakarak öldürdü!

İstanbul Maltepe'de Kemal D. isimli kişi, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin Sözer'i yakarak öldürdü.

Ekli dosyayı görüntüle 131274

İstanbul Maltepe'de Kemal Delbe isimli erkek, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Sözer yaşamını yitirdi. Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Sözer'e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.

Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan yurttaşlar ve çocuklar tahliye edildi.

CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Yapılan incelemelerde, Kemal Delbe'nin, Aylin Sözer'den borç para istediği ve dün akşam saatlerinde Sözer'in evine gittiği öğrenildi. Bugün öğle saatlerinde ise şüpheli, önce Aylin Sözer'in boğazını kesti ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybetti.

Ekli dosyayı görüntüle 131276

Olay saat 12.30 sıralarında Maltepe ilçesinde meydana geldi. Özel bir üniversitede öğretim üyesi olan Aylin Sözer'den haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede Sözer'in yaşadığı eve giden polis ekipleri içeride birinin olduğunu fark etti. Ekipler kapıyı çaldı fakat kimse açmadı. Polislerin geldiğini gören şüpheli Kemal Delbe kapı önüne yığınak yaptı. Ardından ekipler tarafından çağrılan çilingir kapıyı açtı. Dairede yangın çıktığını gören polisler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Sözer'e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer'in kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi. Evde yapılan olay yeri ve savcı incelemesinin ardından Aylin Sözer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

SON PAYLAŞIMI NE OLDU

Instagram hesabındaki son paylaşımını 9 saat önce yapan Aylin Sözer, öldürülmeseydi bu akşam saat 20.00'de "Çocuk Resimlerininin Analizi Eğitimi" başlıklı bir eğitim düzenleyecekti.

Ekli dosyayı görüntüle 131277

"BİR CANİNİN..."

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise, Aylin Sözer'in yakılarak öldürülmesine tepki gösterdi.

Haberin üzüntüsü içinde olduğunu ifade eden Selçuk, "Başımız sağ olsun" dedi.

Ziy Selçuk'un mesajı şu şekilde:

Ekli dosyayı görüntüle 131279

1 YIL ÖNCE ŞİDDETİ ANLATMIŞTI

İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer, Nisan 2019'da konuk olduğu Haber Global'de 'şiddet' üzerine konuştu.

Artan cinayetler ve şiddet vakalarının çocuklara nasıl yansıdığını değerlendiren Sözer, "Biz toplumda şiddeti ne kadar çok gözlemliyorsak çocuklar arasında da o kadar yaygınlaşıyor" ifadelerine yer vermişti.

Adalet kadın ismi olalı yıllar oldu...
Anlayana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah sonumuzu hayretsin bu haberleri gördükçe çok üzülüyorum.
İnşallah o adama unutamayacağı bir ceza verilir.
Bence adamı yakmalıyız, veya benzin dökerken ya da yakarken kullandığı eli kesmeliyiz.

Son düzenleme:

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
222
Allah sonumuzu hayr etsin çünkü pek de iyi bir yere gitmiyoruz özellikle toplum olarak ve dünya olarak da