Oğluma alamadım dediği ayakkabı 1.750 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İki çocuk annesi Çağla Şikel'in oğluna istediği ayakkabıyı alamamasından şikayetçi olması gündemde. Şikel'in "alamadım" dediği ayakkabı ise 1750 TL.

İki çocuk annesi Çağla Şikel, geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda oğluna istediği ayakkabıyı almakta bile zorluk çektiğini söyleyip şunları kaydetmişti:

"Hayat çok pahalı ben kendi alışverişimden, ihtiyaçlarımdan kesiyorum ama bir bakıyorum para gitmiş. Hayat o kadar zor ve pahalı ki… İlla marka olsun, pahalı olsun diyen biri de değilim. Hayatta paraya kıyamam. Mesela Kuzey uzun zamandır Dior’un ayakkabısını (1750 TL) görmüş, çocuk yalvarıyor. Ama çok pahalı ve ben ne kadar büyük alabilirim ki birkaç sene giyebilsin diye? Alamazsın çünkü her daim ayakları büyüyor. Onu alacağım artık."

KAYNAK

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
O ayakkabinin fiyati iki kisinin calistigi eve gelmiyor be insafsiz.

OYe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanki çocukken kendileri o ayakkabılarla büyümüşler neyin havası bu anlamadım ki.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yuh be birde utanmadan bunu söylemiş ha insanlar asgari ücret için canından oluyor be yazık

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vahh vahh çok üzüldüm oğulcuğu milyarlık ayakkabı giyemedi:glare:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hayat pahalıymış :D Ya bi yürü git. Program başına milyarları kapıyorsun kalkmış pahalılıktan bahsediyorsun.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
5 tl eksik çıktı diye ayakkabıyı alamamıştım o aklıma geldi :blushing:

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
20-30 TL maliyeti olan bir eşyaya 1750 TL vermek zenginlik değildir enayiliktir. Bide bunu bu şekilde söylemekte terbiyesizliktir.
Bizde kaliteli ayakkabı alıyoruz ama 100 tl civarı falan alıyoruz. Bunlar aynı ayakkabıya 10-15 kat daha fazla para veriyorlar.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Annem zamanında 5 liraya almıştı bana pazardan. Sonra acımıştı da(ayaklarında kültür mantarı çıkmıştı) güzel birşey almıştı.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Emre Altuğ ile boşandıktan sonra magazinde gündeme gelme çabaları olarak değerlendiriyorum :dirol:

Reaksiyon puanı
16,128
bende 1GB 667MHz DDR2 ram'i alamadım saatlerdir pc ram için ağlıyor tutturdu ram ram yok oğlum para yok alamıyorum daha hdd ve psu da lazım...

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bide hayat pahali diyo ya ona cok guldum :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yuh be kardeşim, nakit alamıyorr herhalde taksitle almaya da utanıyordur kesin :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yürek burkan bir hikayeymis, icim acidi gercekten..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tamamen gösteriş, gündeme gelmek için bu tarz şeyler uyduruyorlar [MENTION=376]pesimist[/MENTION] dediği gibi milyarlarca para kaldırıyorlar kim bilir kaç milyarlık şeyler alıyorda şimdi bir ayakkabıyamı takıldı? :D

Hayat pahalıymış pehh git 200 300TL'ye al ayakkabı ölürmüsün? neden 1750TL? :D sanki 3 tane seçenek varmış gibi.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kusura bakmasın kimse böyle insanlar bu dünyayı çok yanlış anlamış ve bana göre yaşamamaları gerekiyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Flütten sonra bir de Dior ayakkabı vakası :P

Reaksiyon puanı
16,128
belki kısa sürede büyücen çocuğum ne gerek var o paraya ayakkabı almaya sen büyü önce olmadı baban alır o anlamaz senin gibi alır...

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olacak şey değil hiç mi çevresinde ayakabı alamayan yemek bulamayan insan yok. Yazık......

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Olacak şey değil hiç mi çevresinde ayakabı alamayan yemek bulamayan insan yok. Yazık......

Nasıl olsun ki çocuk etrafı duvarlarla çevrilmiş malikanelerde veya villalarda yaşıyorlar.Okuldan eve Evden okula özel şoförler götürüp getiriyor.Alışveriş yaparken avm ler dışında Alışveris yapmıyorlar.Bu çocuk nerede fakir insan görsün ki empati yapsin bende o çocuk yerinde olsam bende isterim hani hayatımda kendinden farklı insan görmese nasıl Empati yapabilirki .Hani kast sistemi eski zamanlarda vardi şimdi yok diyorlar al sana kast sistemi hemde sınırları çok keskin biçimde ayrılmış olan kast sistemi.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl olsun ki çocuk etrafı duvarlarla çevrilmiş malikanelerde veya villalarda yaşıyorlar.Okuldan eve Evden okula özel şoförler götürüp getiriyor.Alışveriş yaparken avm ler dışında Alışveris yapmıyorlar.Bu çocuk nerede fakir insan görsün ki empati yapsin bende o çocuk yerinde olsam bende isterim hani hayatımda kendinden farklı insan görmese nasıl Empati yapabilirki .Hani kast sistemi eski zamanlarda vardi şimdi yok diyorlar al sana kast sistemi hemde sınırları çok keskin biçimde ayrılmış olan kast sistemi.

Sanırım yanlış anladınız ben çocuk için değil annesi için söyledim bunları.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Söylediklerinizde haklısınız ama beni yanlış anladınız sanırım.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sanırım yanlış anladınız ben çocuk için değil annesi için söyledim bunları.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Söylediklerinizde haklısınız ama beni yanlış anladınız sanırım.

Doğru ben çocuk üzerine anlamıştım ama aynı şey aileleri içinde geçerli bir çok şeyi bildikleri halde vicdanlarının üzerine perde çekip çocuklarına sahte cennetler yaşatmaya çalışıyorlar ailelerin çocuklardan pek farkı yok.