Ogi V1 WordPress Teması

Ogün Sakız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşalar uzun zamandır düşünüyordum bu temayı dağıtmayı bazı arkadaşlarımda istiyordu onlar içinde fırsat tema aritmetik edıt anlamayan yoktur zaten daha önce kulanmiştim bir kaç hatalar oldu ve düzeltim sonunda temada emeyı geçen arkadaşlarımada teşekrüler Tahsin Sungur ve Kemal Cansu artık bu son olur aritmetik editlenmesi yanı dağıtılmasa iyi kulanmalar temada sorun yaşarsaniz beni msn vs iletişim araçlarından ekleyin

s.png

Tema ismi: Ogi WP 1 Temasi
Tema Yapımcısı: Ogün Sakız
Tema Versiyonu: 1.0
Tema Güvenlimi : Evet
Temada sorun yaşarsanız : rtyupm@hotmail.com ekleyin
Temanın Kurulumu :
1 – Ekteki dosyayı indirin
2 – Dosyaları Ftp proğramı aracılığıyla public_html> wp-content> themes>klasörünün içerisine atınız
3 – Sitenizin yönetim paneline giriniz soldaki panelden görünüm>temalar> temamız> aktifleştir diyiniz
4 – Temamızın çalışması için özel eklenleri var ise eklentilerimizi yüklüyoruz ve aktif ediyoruz
Eklentileri
1- share-this
2- wp-fb-like
3- wp-pagenavi
4- wp-page-numbers
5- wp-postviews
6- related-posts-thumbnails
7-akismet
Resim Özel Alanı “ogi”
Not : Eklentileri dosyanın İçindedir …

Temasının Demosu |Temayı İndir

Kaynak : Ogi V1 WordPress Teması

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bayağı iyi tema eyvallah :)

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşalar uzun zamandır düşünüyordum bu temayı dağıtmayı bazı arkadaşlarımda istiyordu onlar içinde fırsat tema aritmetik edıt anlamayan yoktur zaten daha önce kulanmiştim bir kaç hatalar oldu ve düzeltim sonunda temada emeyı geçen arkadaşlarımada teşekrüler Tahsin Sungur ve Kemal Cansu artık bu son olur aritmetik editlenmesi yanı dağıtılmasa iyi kulanmalar temada sorun yaşarsaniz beni msn vs iletişim araçlarından ekleyin

s.png

Tema ismi: Ogi WP 1 Temasi
Tema Yapımcısı: Ogün Sakız
Tema Versiyonu: 1.0
Tema Güvenlimi : Evet
Temanın Kurulumu :
1 – Ekteki dosyayı indirin
2 – Dosyaları Ftp proğramı aracılığıyla public_html> wp-content> themes>klasörünün içerisine atınız
3 – Sitenizin yönetim paneline giriniz soldaki panelden görünüm>temalar> temamız> aktifleştir diyiniz
4 – Temamızın çalışması için özel eklenleri var ise eklentilerimizi yüklüyoruz ve aktif ediyoruz
Eklentileri
1- share-this
2- wp-fb-like
3- wp-pagenavi
4- wp-page-numbers
5- wp-postviews
6- related-posts-thumbnails
7-akismet
Resim Özel Alanı “ogi”
Not : Eklentileri dosyanın İçindedir …

Temasının Demosu |Temayı İndir

Kaynak : Ogi V1 WordPress Teması

Şimdi emeğine sağlık diyorum ama bu temayı kendi sitesine yükleyenlerin sitesinin altında senin adın, soyadın, tema nın koruması ile ilgili bilgiler kendi web sitenin adresi bilmem şu var bu var var..

evinizin yada sokağınızın, kapı numarasını unutmuşsun yazmayı onlarıda yazsaydın tam olurdu...

emek vermişsin ama faydalı ve gerekli bir emek olmamış.... reklam kokan hareketler bunlar.