Office'in Yeni Yüzü

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Microsoft'un yeni Office paketi uzmanlar ve kullanıcı tarafından beğenilmiş durumda. Peki SDN okurları yeni Office hakkında ne düşünüyor?

Amerikan Forrester aratırma şirketinin yüzlerce BT çalışanı üzerinde yaptığı araştırmaya göre kullanıcılar yeni Microsoft Office 2007'nin arayüzünü beğenmiş ve benimsemiş durumda. Birçok kullanıcı geçişte çok fazla sorun yaşamadığını ve bir süre zorlandıktan sonra alıştığını belirtmiş. Bz de SDN okurlarına danışmak istedik ve yeni arayüzü nasıl bulduklarını soralım istedik. Galerimizde Office 2007 içindeki Word, Excel, PowerPoint ve Outlook yazılımlarının görselleri mevcut.

SDN - http://shiftdelete.net

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
baslarda alısması zor ama herseyın el altında olması guzel

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2007 çok güzel ben full sürümünü 7 aydır kullanıyorum harika.Canlı ön izleem özelliği mükemmel görünümde dehşet güzel kullanım kolaylığıda çok iyi..

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bende 2007 yi 1 yıldır kullanıom

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Menüleri azaltıp herşeyi görselliğe yüklemişler ben 2003'ü daha çok sevsem de 2007'nin pratik özellikleri kayda değer.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Kocaman kocaman butonlar olmuş. Hakikaten görsellik ön planda ama böyle
bakınca anlaşılmıyor ki daha fazla bir şey söylesem. Başlangıçta yeni bir şeyi kabul etmek zordur ama alışır gözler.

MakeMeBad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kendi adıma, bu adamlar dünyanın en sevimli ve göze hoş gelen tasarımınıda yapsalar open office taraftarı olucam
sebebi de bu adamlara yeterince para kaptırıyoruz ve tamamen bedava bir alternatifi hiç değilse kullanarak desteklememiz gerektiği

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende openoffice kullanıcısıyım, geç oldu ama 2007yi ilk defa şimdi kullandım, çok güzel geldi gözüme, Jojoba nın dediği gibi pratik, resmen word te surf yaptın :D, kurcalıyorum, her menüye bakıyorum, benim hoşuma gitti ;)