Office Live Workspace Artık Türkçe

Bu konuyu okuyanlar

Frostban3

Müdavim
Katılım
10 Eylül 2008
Mesajlar
1,133
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hizmete girdiği mart ayından beri 1 milyon kullanıcıya ulaşan Microsoft Office Live Workspace'in Türkçe beta sürümü yayına açıldı.

Microsoft Office kullanımında yeni bir dönemi başlatan Microsoft Office Live Workspace'in Türkçe beta sürümü yayına açıldı. Microsoft Office'in web tabanlı uzantısı olan platform kullanıcılara Office dosyalarını internet üzerinden kaydetme, paylaşma ve değişiklikleri saklama olanağı sunuyor.

Workspace Hizmetleri Ücretsiz

Kullanıcıların zengin bir deneyimi en kolay şekilde yaşamasını hedefleyen Microsoft Software plus Services (yazılım artı hizmetler) vizyonunun bir parçası olan Microsoft Office Live Workspace, Office kullanıcılarının çalışma alışkanlıklarını tamamen değiştiriyor. Kullanıcılar Workspace'in sitesini ziyaret ederek bu sanal platforma ücretsiz kayıt olabiliyor. Microsoft Office yazılımlarıyla düzenledikleri belgeleri kendi Live Workspace alanlarına yükleyen kullanıcılar, isterlerse bu belgeleri paylaşabiliyor, belgeler üzerinde başka kişilerle ortak çalışmalar yürütebiliyor ve çalışmalarını saklayabiliyorlar.

Word, Excel ve PowerPoint'ten Çıkmadan Workspace'e Kaydedin

Microsoft Office kullanıcıları artık kullandıkları yazılımları terketmeden belgelerini, kendi makinelerine kaydettikleri kolaylıkta Office Workspace'e de kaydedebilecekler. Bunu kolaylaştıran Microsoft Office Live eklentisi (add-in), Microsoft PowerPoint, Excel ve Word dosyalarını tek bir tıklamayla web'deki alana kaydetmeye imkan veriyor. Bu eklenti sayesinde kullanıcılar uzun web adreslerini anımsamak veya dosya yüklemek için web tarayıcı açmak zorunda kalmıyorlar.

:: Office dosyalarınızı internet üzerinde paylaşabilmek ister miydiniz?

Bilgi için: Workspace
Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst