Odin veya Kies kullanmadan Telefona Rom yüklemek

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Galaxy s4 telefonumda android 4.3 var ve benim usb sorunum olduğu için odin veya kies kullanmadan 4.3'ü tekrar yüklemek istiyorum.Yalnız Hard reset falan değil bildiğin ilk sıfır almışım gibi olsun istiyorum yani 4.3ü tekrar indirip kurmak ama odin veya kies kullanmadan mümkünmüdür bu ?

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir cevap verin lütfen !!

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 Rom yüklü s4'de fabrika ayarlarına dön dediğin zaman zaten bütün dosyaları ve kullanıcı tanımlı bilgileri siler. Burada senin istediğin gibi temiz 4.3'e geçersin. USB sorunun varsa flash-layarak da bir root işlemi yapılabilir arkasından istediğin bir rom-uda kurabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya peki rom dosyasını sd carda atsak ve telefonu recovery modda açıp sdcard bilmem ne şeyi seçip ordan rom u seçip yükleme yapabilirmiyiz lütfen yardım edin ya arıza patch i indirdim şebeke düzelmesi için bu sefer şebeke hiç gözükmüyor şebeke yerine orada engel işareti çıkıyor ve ayrıca usb ile bilgisayar bağlayınca kamera veya ortam cihazı ayarı şeyi üstte çıkmıyor ve bulamıyorum acil yardım lütfen allah rızası için sırf şu imei değiştirmek için biton şeye girdim çoğu kişi teşekkür demiş fakat bende olmadı ALLAH RIZASI İÇİN ! :(