efe0nel
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Arkadaşlar odamı güzelleştiriyorum git gide daha iyi bir hal alıyor.Sizinde tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen.
Odanın şu anki resmini atar mısın? Ne tarz şeyler seviyorsun?
İlk olarar yazayım şuan odamda renkli şeyler var çocukluktan kalma ama sevdiğim renklerim siyah beyaz birde kırmızı ve daha sade takılmayı severim en son led rgb ampul aldımOdanın şu anki resmini atar mısın? Ne tarz şeyler seviyorsun?
Duvara maarif takvim as.
odanı güzelleştirecek şeylerden başlıca 1 duvar rengi 2 tablo şeklidir düz renk pürüzsüz bir şekilde duvar boyamalar olur ya ismini tam bilmiyorum ama anlamışsınızdır 2. olarak tablo ne sevdiğinize bağlı değişir en sevdiğim oyunlardan birisi olanArkadaşlar odamı güzelleştiriyorum git gide daha iyi bir hal alıyor.Sizinde tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen.
Beni neden etiketledin?odanı güzelleştirecek şeylerden başlıca 1 duvar rengi 2 tablo şeklidir düz renk pürüzsüz bir şekilde duvar boyamalar olur ya ismini tam bilmiyorum ama anlamışsınızdır 2. olarak tablo ne sevdiğinize bağlı değişir en sevdiğim oyunlardan birisi olan
Ekli dosyayı görüntüle 128816
witcher 3 tabloları yada farklı oyun tabloları asabilirsiniz beyaz raflar ekleyip oraya ufak maketler süsler veya kitaplar dizebilirsiniz bunlar cidden görünüşü fazla değiştiriyor
yanlışlıkla oldu fazla kafaya takmayınBeni neden etiketledin?
Bana da diyorsun sandım.yanlışlıkla oldu fazla kafaya takmayın![]()