Oblio Tablet 8x8

zazian_12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Oblio markası artık tablet bilgisayarlar da üretiyor. Ve piyasada bir çok tablet modeli var. Bu markayı ilk olarak yıllar önce aldığım mp3 player ile tanımıştım.

Yeni bir tablet çıkarmışlar. Özellikleri hoşuma gitti. Tabletin modeli 8x8. Alette Cortex A8 1ghz işlemci ve 1gb ram var. Ayrıca Mali400 gpu var. Şu an kullandığım Galaxy Note ile aynı Gpu'ya sahip. Önünde ve arkasında kamerası var ve android 4.0 bulunuyor. Gittigidiyor üzerinden de satışıyor. Sanırım henüz mağazalara giriş yapmamış. Arkadaşıma bir adet sipariş verdik, gelince inceleyip test yapacağım. Sonuçlarını sizlerle paylaşacağım.

Almak isteyen olursa;
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/oblio-tablet-mint-8x8-kacirilmiyacak-firsat-59743280

Daha önce Oblio'nun 512mb ramli başka modelini kullanmıştım. Bu yeni çıkanın fiyatı baya uygunmuş.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
keşke başka ürün alsaydın bu fiyata. bende oblio mint 7x aldım 1 yılı aşkın süre önce rezistif dokunmatiği felaket ötesi. 256 ram var yetiyor sıkıntı çıkarmıyor pil ömrüde fena değil ama dokunmatiği felaket