'O teröristlerin' kimlikleri belirlendi

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi.

Havaalanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi. Teröristlerin evden çıktıktan sonra çöpe attıkları laptoptaki bilgilere ulaşılmaması için hard diskine kesici delici bir aletle zarar verdikleri belirlendi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'na canlı bomba saldırısı düzenleyerek 44 kişinin ölümü 239 kişinin de yaralanmasına neden olan üç teröristten ikisinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı öğrenildi. Teröristlerden ikisinin de Rus pasaportu taşıdıkları, isimlerinin de Vadim Osmanov ve Rakim Bulgarov oldukları öğrenildi. Vadim Osmanov'un Fatih'te kullandıkları evi kiraladığı, pasaportunun fotokopisine de emlakçıdan ulaşıldığı öğrenildi.

LAPTOPUN HARD DİSKİNE ZARAR VERMİŞLER
Teröristlerin laptopu saldırı için evden çıktıktan sonra evin yakınlarında attıkları çöp kutusunda bulundu. Teröristlerin içindeki bilgilere ulaşılmaması için laptopun hard diskine kesici delici bir alet ile zarar verdikleri öğrenildi.

Gözaltındaki teröristler için bir günlük ek gözaltı süresi verildi.

DHA

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Bunların rus olmasına fazla şaşırmamalı... zaten son erdogan putin özür olayında, rus haber sitelerinde erdoğan putin'in önünde diz çöküyormuş gibi duruyordu fakat bu kadar büyük zarar verilmesi bence affedilmemeli ve acilen bir görüşme ayarlanıp had'leri bildirilmeli bence artık türkler olarak fazla sabır çektik, eğer ayaklanırsak zaten tanrı türkü değil o'nları korusun

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Havaalanına taksi ile gelmişler sanırım. Konuşmalarından, montlarından o taksici nasıl şüphelenmemiş ilginç.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Bana dokunmayan yılan bin yaşasasın deyip çekip gitmiştir büyük ihtimal.