O Ses Türkiye son bölüm izle: Ahmet Parlak ve Ebru Gündeş “İsyan” ettirdi!

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,853
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,303
Puanları
113
Yaş
39
o-ses-turkiye-ahmet-parlak.jpg


O Ses Türkiye'de Ahmet Parlak süprizi. O Ses Türkiye son bölümde konuk olarak katılan Ahmet Parlak ve Ebru Gündeş "İsyan" şarkısında düet yaptılar.

O Ses Türkiye’de Ahmet Parlak ve İsyan şarkısı performansı ile herkesi adeta isyan dedirtti. Geçtiğimiz O Ses Türkiye bölümlerinde Halil Sezai’nin İsyan şarkısını seslendiren bir yarışmacıyı değerlendirirken Gökhan, sosyal medyada izlediği bir videodan bahsetmişti. O Ses Türkiye’de Ahmet Parlak’ın arkadaş ortamında seslendirdiği İsyan şarkısını seyrettiren Gökhan, söyleyiş tarzını çok beğendini söylemiş ve salondaki herkes tarafından alkışlanmıştı. İşte o Ahmet Parlak, O Ses Türkiye son bölümde sahne aldı ve kendine has tarzı ile şarkıyı söylerken herkese İsyan dedirtti.

Efkarlı bir şekilde arkadaş ortamında Halil Sezai’nin İsyan parçasını söyleyerken kaydedilen ve O Ses Türkiye’de Gökhan’ın isteği üzerine videosunu herkesin izlediği Ahmet Parlak, konuk olarak O Ses Türkiye programına katıldı ve jüriyi gülmekten kırıp geçirmenin yanı sıra söylediği İsyan parçasıylada herkesi kendisine hayran bıraktı. Seyircilerin isteğini kıramayan Acun, şarkıyı bir kere daha söyletti fakat bu sefer Ebru Gündeş’de Ahmet Parlak’a katılınca muhteşem bir düet çıktı.

Kaynak

[video=youtube;z8Z8gOleLAI]https://www.youtube.com/watch?v=z8Z8gOleLAI[/video]
 
Üst