O Kas Türkiye: Murat Boz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2_8504.jpg

Ağustos 2012’de Bodrum’da göbeği ve sarkık memeleriyle görüntülenen Murat Boz azmetti 10 ayda vücudunu baştan ayağa kas yaptı! Özel hoca eşliğinde spor yapan, yağı, tuzu kesen, karbonhidratı yüzde 70 azaltan Boz, et, balık ve yağsız pirinç lapasıyla beslendiğini söyledi.

MURAT BOZ, KENDİNİ BAŞTAN YARATTI

İŞTE karşınızda azmin zaferi! O Ses Türkiye yarışmasıyla gönüllerde taht kuran ve bugünlerde yeni albümü Vazgeçmem’le adından söz ettiren Murat Boz, kelimenin tam anlamıyla kendini baştan yarattı. Geçen yıl ağustos ayında Bodrum’da teknede yağlı göbeği ve sarkık memeleriyle görüntülenen yakışıklı şarkıcı, Men’s Health Dergisi’nin mayıs sayısı için adaleli vücuduyla objektif karşısına geçip kaslarını gözler önüne serdi.

ANTRENMAN YETMEZ!

SPOR hocası Ziya Yazıcı’yla çalışan Murat Boz, böyle bir vücuda sahip olmak için sadece antrenman yapmanın yeterli olmadığını söyledi. Bu kasların püf noktasının beslenme olduğunu belirten Boz, şunları söyledi: “Genel olarak protein ağırlıklı beslendim. Son aylarda et ve balık en çok tükettiğim gıdalar oldu. Yağdan, tuzdan tamamen uzak durdum. Karbonhidratı yüzde 70 azalttım. Bir de yağsız ve tuzsuz pirinç lapası yedim!”

YAZA HAZIRIM POZU

Buyurun işte bir insan istesin yeter. Murat Boz geçen yaz yakalandığı pozları unutturmak için harekete geçip kendini revize etti. Sımsıkı vücudu ile poz vermiş. Bu ne demek, “Ben hazırım hadi gelin şimdi görün beni” diyor anlayacağınız. Murat’ın bu hırsı biraz da hanımlara geçer inşallah. Mesela uzun süredir ortalarda görünmeyen Deniz Seki inşallah Murat gibi sürpriz yapar. Ardından yeni şarkıları patlatır. Umarım kendini eve kapatıp yiyeceklere boğmuyordur. Ne diyelim helal olsun Murat.

Haberturk

Ensonhaber'in görseli. :D

murat_boz_yeni_vucuduyla_poz_verdi_2837.jpg

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tuzsuz olur mu ya. Hiç yemem daha iyi. Sanki azıcık photoshoplu gibi geldi resim bana.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
siz bu resimi tam gerçek sanmayın neler neler yapılıyor üstüne,en basiti alt karın öyle kolay kolay gitmez

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fotoşok çıktı yaglar kas oldu :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Leyn :D Men's Healt'ın bu ayki sayısında Murat Boz varsa almam bu ay dergiyi :D

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
memeler bile orantılı değil oynanmış bu fotolarla

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
photoshop un gözünü seveyim tamam yapmışsın da programla 1 e 5 vermiş be arkadaş :D