- Reaksiyon puanı
- 530
Ağustos 2012de Bodrumda göbeği ve sarkık memeleriyle görüntülenen Murat Boz azmetti 10 ayda vücudunu baştan ayağa kas yaptı! Özel hoca eşliğinde spor yapan, yağı, tuzu kesen, karbonhidratı yüzde 70 azaltan Boz, et, balık ve yağsız pirinç lapasıyla beslendiğini söyledi.
MURAT BOZ, KENDİNİ BAŞTAN YARATTI
İŞTE karşınızda azmin zaferi! O Ses Türkiye yarışmasıyla gönüllerde taht kuran ve bugünlerde yeni albümü Vazgeçmemle adından söz ettiren Murat Boz, kelimenin tam anlamıyla kendini baştan yarattı. Geçen yıl ağustos ayında Bodrumda teknede yağlı göbeği ve sarkık memeleriyle görüntülenen yakışıklı şarkıcı, Mens Health Dergisinin mayıs sayısı için adaleli vücuduyla objektif karşısına geçip kaslarını gözler önüne serdi.
ANTRENMAN YETMEZ!
SPOR hocası Ziya Yazıcıyla çalışan Murat Boz, böyle bir vücuda sahip olmak için sadece antrenman yapmanın yeterli olmadığını söyledi. Bu kasların püf noktasının beslenme olduğunu belirten Boz, şunları söyledi: Genel olarak protein ağırlıklı beslendim. Son aylarda et ve balık en çok tükettiğim gıdalar oldu. Yağdan, tuzdan tamamen uzak durdum. Karbonhidratı yüzde 70 azalttım. Bir de yağsız ve tuzsuz pirinç lapası yedim!
YAZA HAZIRIM POZU
Buyurun işte bir insan istesin yeter. Murat Boz geçen yaz yakalandığı pozları unutturmak için harekete geçip kendini revize etti. Sımsıkı vücudu ile poz vermiş. Bu ne demek, Ben hazırım hadi gelin şimdi görün beni diyor anlayacağınız. Muratın bu hırsı biraz da hanımlara geçer inşallah. Mesela uzun süredir ortalarda görünmeyen Deniz Seki inşallah Murat gibi sürpriz yapar. Ardından yeni şarkıları patlatır. Umarım kendini eve kapatıp yiyeceklere boğmuyordur. Ne diyelim helal olsun Murat.
Haberturk
Ensonhaber'in görseli.