O artık bir tost makinesi.

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar merhaba
Şikayetim belli artık o kadar ısınıyorki hp pavillion 3151st (sanırım tam olarak buydu şuan çerkezköyden istanbula geçiyorum eve ulaştığımda düzelticem bilgi yanlışlığı varsa)diye adlandırılan şu laptop artık klavyesi kullanılamıyor sıcaktan. Garantisi doldu ben sadece kullanmaktan anlıyorum bilgisayarı :) ama bilgisayarcılar değil ben görmek istiyorum işimi öncelikle içini temizleyip format atma ve ubuntu yada linux denen os'lardan birini kullanmak istiyorum windowstan ailecek soğuduk linuxu ise çok övdüler. Laptopu 4 kişi kullandığı için bir an evvel şu yükten kurtulmam gerekiyor tavsiyeleri bekliyorum ne yapacağım konusunda herhangi bi bilgim yok. Bi kaç sorum daha var
Linuxta metin2 ve football manager oyunlarını oynayıp lredi kartı ekstreme bakabilirmiyim pdf yoluyla geliyo linuxta adobe yokmuş sanırım nasıl açabilirim. Şimdiden teşekkürler :)

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bendede aynı sorun var ... ancak yazılımla düzelmiyo galiba içi falan tozlanıyo adam gibi ufak tornavidalarım olsa bi temizlik yapcamda işte ... DEll Studio 1558 benimkide

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Eve ulaştım fakat cevap alamamışım
bendede aynı sorun var ... ancak yazılımla düzelmiyo galiba içi falan tozlanıyo adam gibi ufak tornavidalarım olsa bi temizlik yapcamda işte ... DEll Studio 1558 benimkide
omerfaruk18_342 biz işletim sistemini microsoftun bik biklerinden hede hödölerinden bıktık birazda değişiklik yapmak maksatımız :)

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eve ulaştım fakat cevap alamamışım

omerfaruk18_342 biz işletim sistemini microsoftun bik biklerinden hede hödölerinden bıktık birazda değişiklik yapmak maksatımız :)
ubuntu mint pardüs xp vista w7 w8 daha hatırlamadığım biçok linux hepsini denedim ama window 8 bugune kadar yapılmış en iyi işletim sistemi ama bence deneyerek görün ugraşın zevklidir tabi:):)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
windowsu kaldırıp ubuntu kursam laptopu açıp temizlesem football manager ve metin2 oynayabilir miyim aile facebook kullanıyor okey oynuyor ve hesap özetlerine bakıyoruz bunları bilsem knedi başıma yapmak için diğer araştırmalara başlayacağım

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windowsu kaldırıp ubuntu kursam laptopu açıp temizlesem football manager ve metin2 oynayabilir miyim aile facebook kullanıyor okey oynuyor ve hesap özetlerine bakıyoruz bunları bilsem knedi başıma yapmak için diğer araştırmalara başlayacağım
ubuntuda metin 2 football manager oynamanız çok zor internet olarak normal chrome var zaten :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

metin2 oynayanı biliyordum ancak oda hem windows hemde linux kuruluydu güncellemeler linuxda olmuyordu :)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
o zaman ubuntudan vazgeçip recorvery yapayım format diyebilir miyiz buna şuanda keşfettim laptopta ama ne yapsam bilmiyorum sanırım recorvery yapıcam yedeklemek istediklerimi d sürücüsüne atsam silinirmi acaba
aslında içimden gelen macbook air 11inç almak geçiyo ama iphone 5 aldım keşke almasaydım diyorum orha halli bi android telefonum vardı onu kullanır bi macbook air sahibi olurdum :) işin kötüsü bide vespa almanın derdindeyiz macbook olayıda yattı makineyi toparlamam gerekiyor

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o zaman ubuntudan vazgeçip recorvery yapayım format diyebilir miyiz buna şuanda keşfettim laptopta ama ne yapsam bilmiyorum sanırım recorvery yapıcam yedeklemek istediklerimi d sürücüsüne atsam silinirmi acaba
aslında içimden gelen macbook air 11inç almak geçiyo ama iphone 5 aldım keşke almasaydım diyorum orha halli bi android telefonum vardı onu kullanır bi macbook air sahibi olurdum :) işin kötüsü bide vespa almanın derdindeyiz macbook olayıda yattı makineyi toparlamam gerekiyor
macbook gerçekten güzel farklı diyorlar ama bizim bütçemiz o kadar uzun boylu değil bende nexus 4 kullanıyorum:):)
bu arada vespa ne demek hocam :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
internette mac os x var onları kur mac book daki kullanım hissini vermiyor ama ubuntudan iyidir :)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
vespa motosiklettir ustam :) google amcadan ararsanız asıl derdimin ne olduğunuda görmüş olursunuz.
recorvery işine ne dersiniz? içinide kendim açsam temizlesem mesela

Olmadı onu deneriz hocam. Teşekkürler ama çakmasına bulaşmak istemiyorum nedense :)

il.ya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayari acarsaniz buyuk ihtimal elinizde kalir sahsen tecrube ile sabittir :) bir komresor ile guzelcene hava tutmaniz temizlemek acisindan bence kafidir ( yinede siz bilirsiniz)

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vespa motosiklettir ustam :) google amcadan ararsanız asıl derdimin ne olduğunuda görmüş olursunuz.
recorvery işine ne dersiniz? içinide kendim açsam temizlesem mesela

Olmadı onu deneriz hocam. Teşekkürler ama çakmasına bulaşmak istemiyorum nedense :)
anlıyosanız o işlerden yapın tabilki :)

vespamı deniyo bunlara :) anladım :)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
buzluğa koy laptobunu sogusun bırz
Çok yaratıcıymışsınız teşekkürler.

Söylediğiniz iyi oldu yoksa bu işe kalkışsaydım içinden çıkamazmışım :biggrin: denemekte yinede ısrarcıyım elimde kalırsa 4 kişi bi laptop alırız bahane olur bize de :lol:

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
yok markası vespadır. ağız alışkanlığı olmuş bende yoksa genel olarak şu tip motorlara scooter deniyor. :yes:

elim o kadar çok yanıyoki kablosuz klavye kullanıyorum :D

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok markası vespadır. ağız alışkanlığı olmuş bende yoksa genel olarak şu tip motorlara scooter deniyor. :yes:

elim o kadar çok yanıyoki kablosuz klavye kullanıyorum :D
ben donanımda değişiklikler yapmayı denicem elime para geçerse :) ama bataryam 5 dk dayanıyo önce batarya almam lazım paraya kıyıp alamıyorum fiş var diyorum :)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
ben donanımda değişiklikler yapmayı denicem elime para geçerse :) ama bataryam 5 dk dayanıyo önce batarya almam lazım paraya kıyıp alamıyorum fiş var diyorum :)
Artık bende bi yolunu bulup kurtulucam grundig 700liraya satıyomuş bi arkadaşım aldı memnunmuş ama belki idareten onu alırım hem küçük olduğu için işlevselliği artıyor