• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

NZXT CAM Türkçe Yama

GNU or NOT

Asistan
Reaksiyon puanı
995
%89'unu @Ram_kafasi 'nın yaptığı %11'ini benim yaptığım Türkçe yama bugün son sürümüne ulaştı. Hepinize iyi kullanımlar dileriz.

Nasıl Kurulur?​

Öncelikle Türkçe Yama dosyalarımızı indirelim. Drive'dan ve 2 farklı alternatif linklerden indirebilirsiniz:

Google Drive:​

Google Drive ile indirmek için tıklayın.

Dosyamızı indirdikten sonra zip'in içerisinden çıkartıyoruz. Çıkardığımızda en dosyası olacaktır. Onu NZXT CAM uygulamasının kurulu olduğu dizine yani C:\Program Files\NZXT CAM\resources\static\translations içerisine kopyalıyoruz. Sonrasında otomatik olarak Türkçe olacaktır.

Çeviriden Görüntüler​

1612015993967.png

1612016017409.png

İyi kullanımlar dilerim ?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
%89'unu @Ram_kafasi 'nın yaptığı %11'ini benim yaptığım Türkçe yama bugün son sürümüne ulaştı. Hepinize iyi kullanımlar dileriz.

Nasıl Kurulur?​

Öncelikle Türkçe Yama dosyalarımızı indirelim. Drive'dan ve 2 farklı alternatif linklerden indirebilirsiniz:

Google Drive:​

Google Drive ile indirmek için tıklayın.

Dosyamızı indirdikten sonra zip'in içerisinden çıkartıyoruz. Çıkardığımızda en dosyası olacaktır. Onu NZXT CAM uygulamasının kurulu olduğu dizine yani C:\Program Files\NZXT CAM\resources\static\translations içerisine kopyalıyoruz. Sonrasında otomatik olarak Türkçe olacaktır.

Çeviriden Görüntüler​

Ekli dosyayı görüntüle 137044

Ekli dosyayı görüntüle 137045

İyi kullanımlar dilerim ?
Daha bir kere kullanmadığım uygulamanın çevirisini de yaptım ya,çok tuhaf oldu. :D

Darkq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
anlatıldığı şekilde yaptım fakat dili hala İngilizce neden olmuyor yardımcı olabilir misiniz ?