Nvidia Sürücü Güncelleme ve HDMI Hatası

memo0652

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Merhabalar herkese. Gtx 750 Ti Kullanıyorum. Uzun süredir kartı güncellemiyordum. Geçen yeni çıkan sürümü yüklemeye karar verdim ve başarılı bir şekilde kurdum. Ekran görüntü veriyor fakat oyun vs tam ekrana geçmesine yol açıcak birşey yapmak istediğimde sürekli Philips yazısı geliyor ve hdmi işareti çıkıyor sanki yeni bağlamışım gibi ayrıca eski ekran kartı sürümüne döndüğüm zaman bu sorun ortadan kalkıyor 425 e döndüm ve düzeldi. Hdmi kablosunu söküp takınca görüntü bazen geliyor. Nedeni nedir acaba VGA kablosu maalesef elimde mevcut değil. Win7 64 bit kullanıcısıyım .

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bazen yeni sürümler farklı farklı problemlere yol açabiliyor o yüzden eaki sürümde kalmanız daha iyi..

memo0652

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bazen yeni sürümler farklı farklı problemlere yol açabiliyor o yüzden eaki sürümde kalmanız daha iyi..
Sağolun kalıyorum da eski sürümde olması programların işleyişine bir aksilik çıkarmaz umarım. Bir de şöyle bişey var sadece 436.15 yani son sürümde değil Nvidia nın sitesinden beta ve eski sürücülerden 431 sürümünü de indirdim. Yine aynı hatayı verdi ben de ordaki sayfadaki en eski sürüm yani 419 a döndüm.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bunlar olağan durumlar yeni bir sürüm çıktığı zaman onu denersiniz..