Nvidia SLI Problemi

thestormz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Windows 7 64bit işletim sistemi kullanıyorum, konu ile alakalı bir süredir araştırma yapıyorum ve herhangi bir sonuca ulaşamıyorum. Size de sormak istedim, bende 2 adet NVIDIA GeForce GTX 560 Ti var ve SLI bağlantısı kurmak istiyorum, bilgisayar ve NVIDIA Denetim Masası kartları görüyor fakat birbirleri arasında iletişim kurmuyor, normalde çıkması gereken SLI ve PhysX Yapılandırması benim menüde yok. Bunun sebebi nedir? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Benim denetim masası bu şekilde ;

vdd312.png

Olması gereken bu şekilde ;

5tugx5.png

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
SLI zaten etkin. Diğeri 2. Monitörü besliyor orayada yazmış zaten..

thestormz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=416984]CorvoAttano[/MENTION] SLI'ın etkin olduğunu nereden anladığınızı açıkçası ben çözemedim, sizin yorumunuz üzere ek olarak takılı olan 3 monitörü söktüm tekrar baktım, herhangi bir köprü ivmesi ya da denetim masasında herhangi bir değişiklik yok. Etkin olan şekli zaten 2. screenshotta mevcut.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@CorvoAttano SLI'ın etkin olduğunu nereden anladığınızı açıkçası ben çözemedim, sizin yorumunuz üzere ek olarak takılı olan 3 monitörü söktüm tekrar baktım, herhangi bir köprü ivmesi ya da denetim masasında herhangi bir değişiklik yok. Etkin olan şekli zaten 2. screenshotta mevcut.

SLI Etkin diyor, ayriyetten sli'yi devre dışı bırak seçeneğide var.

Aşağıda GeForce GT 650M (1) ve Ge Force GT 650M (2) yazıyor onun altında da yeşil bişi var ortasında sli yazıyor.

Kısaca sli etkin dostum.

thestormz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] dostum siz beni çok yanlış anladınız :) 2 fotoğraf paylaşttım, üstteki benimkisi onda bahsettiğin hiçbir şey yok, alttaki fotoğrafta ise olması gereken yazıyor. Yani alttakini internetten buldum :) üstteki de benim sistemde yer alan.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings dostum siz beni çok yanlış anladınız :) 2 fotoğraf paylaşttım, üstteki benimkisi onda bahsettiğin hiçbir şey yok, alttaki fotoğrafta ise olması gereken yazıyor. Yani alttakini internetten buldum :) üstteki de benim sistemde yer alan.

Windowsdan kaynaklı olabilirmi acaba? sli olan win 8 kullanıyorda, sizin kullandığınız win sliyi desteklemiyor olabilirmi diye saçma bir soru sormak istiyorum :D

Driverlarınızı siteden otomatik bulucudan indirdiniz dimi?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Diğer resim laptop ve 2 kart tek bir monitöre bağlı ayrıca win8.1 yani öyle görünmesi çok normal.
Sürücüyü güncellemeyi denedin mi acaba?