Nvidia shield

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Nvidia Shield neyin nesidir ? ne işe yarar?sistem gereksimleri tutmuyorsa indirmenin bir yolu var mıdır?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Nvidia Shield PC oyunlarını Android tabanlı özel bir cihaz üzerinde oynamana yarayan (cihazın ekran kartı önemli) bir teknolojidir. Bilgisayarının ekran kartının desteklemesi lazım, her Android cihaz olmuyor, Android cihazın desteklemesi lazım.
Sistem gereksinimleri tutmuyor ise nasıl bir sonuç çıkar bilmiyorum ama muhtemelen oyunu oynayamazsın...

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Nvidia Shield PC oyunlarını Android tabanlı özel bir cihaz üzerinde oynamana yarayan (cihazın ekran kartı önemli) bir teknolojidir. Bilgisayarının ekran kartının desteklemesi lazım, her Android cihaz olmuyor, Android cihazın desteklemesi lazım.
Sistem gereksinimleri tutmuyor ise nasıl bir sonuç çıkar bilmiyorum ama muhtemelen oyunu oynayamazsın...
hmm teşekkür ederim

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Eklememişim not olarak düşeyim, oyunu yine PC'de oynuyorsun, cihaz PC'den ekran görüntüsünü alıp, bastığın tuşları iletiyor. Bunun için aynı network'de olman şart. Steam'in PC ve laptoplar için benzer çözümü bir iki ay önce devreye girdi, ama aynı masada PC'de oyunu oynamak için laptop'u kullanmak mantıklı gelmediği için denemedim.