Nvıdıa Gt 1030 Güncelleme Sonrası Monitör 1024P De Kalıyor.

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İyi günler, format attıktan sonra güncellemeleri yapayım dedim. Ekran kartı vs. tüm sürücüleri kurdum lakin Monitör 1600x900p'i desteklemesine rağmen 1024x768p önerilen çözünürlük diyor. NVIDIA'nın kendi websitesinden sürücüyü indirdim kurdum, Driver Booster ve Driverpack'den indirip kurdum vs. hiç biri olmadı hep önerilen 1024x768p diyor. Bu sorun yüzünden oyunlarda drop oluyor.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip elle sitesinden indirip tekrar kurmayı dene.
Ayrıca işlemcinin dahili grafik kartı varsa onu güncelle. Bende olmadığı için bilemeyeceğim ancak intel denetim masası microsoft store dan indiriliyor diye biliyorum.

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip elle sitesinden indirip tekrar kurmayı dene.
Ayrıca işlemcinin dahili grafik kartı varsa onu güncelle. Bende olmadığı için bilemeyeceğim ancak intel denetim masası microsoft store dan indiriliyor diye biliyorum.
Denedim olmadı yine de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

VGA kablosundan olma ihtimali var mı acaba? VGA to VGA kullanıyorum dönüştürücü ile HDMI'a dönüşüyor, dönüştürücü kaliteli eminim VATAN'dan aldıydım 70TL'e lakin kablo bayağı eski.

Son düzenleme: