Nvidia Geforce Now mobilde kullanımı

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Arkadaşlar uygulamayı geçen günlerde yükledim ve dün ilk defa oyuna girdim. İnternetim çok iyi değil ama Assassin Creed Unity oyununu 1080p de 30 fps oynayabiliyorum. Mobilde 4 parmak yoruyor ve ekranın büyük bir bölümünü kaplıyor. Ben de OTG kablo aldım. Klavye mause kablosuz 1 tane şeye bağlı , onu telefona bağlayınca sorunsuz çalıştı mause ve klavye. Fakat oyuna girdiğimde mause ekranda gözüküyor hareket ettirmiyor. Etrafıma bakmak için kalvyedeki ok tuşlarını kullanıyorum. Bunun ayarı veya çözümü var mı acaba ? Ben internetten baktım ama tam bulamadım gibi sorunu bilmediğim için :p

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Fareye basılı tutarak hareket ettirmeyi dene.
Onu da denedim ama olmadı. Sol tık felan çalışıyor yani mause imleciyle tıklayınca saldırma felan oluyor. Ayrıca mause imlecini en üste veya ekranın en altına getirince ekran birden dönüyor. Bir türlü çözüm bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu da denedim ama olmadı. Sol tık felan çalışıyor yani mause imleciyle tıklayınca saldırma felan oluyor. Ayrıca mause imlecini en üste veya ekranın en altına getirince ekran birden dönüyor. Bir türlü çözüm bulamadım.
Bu problem var işte

Son düzenleme: