Nvidia Geforce 8600M GS Driver Problem

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Laptobumun driverini nvidia'nın ana sitesinden indirdiğim zaman kurulumu yapamıyorum.indirdiğim .exe'ye tıkladığım zaman dosyaları çıkartıyor ve tam kuruluma başlıyacakken aynen şu hatayı veriyor ' bu sürücü ile uyumlu donanım bulunamadı diyor.işte bu sürücüyü indiriyorum
asdasdsadz.jpg

ama driveri www.laptopvideo2go.com ' dan indirdiğim zaman rahatlıkla kurabiliyorum..

Nvidia sitesinden indirdiğim neden kurulmuyor ? :mad:

laptopvideo2go sitesi nvidia tarafından desteklenen bir site midir ?

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hem 9M serisi için hem de 8M serisi için indirdim. Benim indirdiğim driverlarda hiçbir sorun olmadı bugüne kadar. Neden bu hatayı verdiğini anlamadım açıkçası.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Hem 9M serisi için hem de 8M serisi için indirdim. Benim indirdiğim driverlarda hiçbir sorun olmadı bugüne kadar. Neden bu hatayı verdiğini anlamadım açıkçası.

vista kullanıyorken de aynı hatayı hep alırdım..bir kere olsun nvidia sitesinden indirdiğim driveri kuramadım.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
vista kullanıyorken de aynı hatayı hep alırdım..bir kere olsun nvidia sitesinden indirdiğim driveri kuramadım.

Şu an aynı modeli kullanan bir arkadaşıma Nvidia'nın sitesinden indirmesini söyledim. Biraz beklerseniz sonucu yazacağım.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşım o koyduğun resimde GRAPHICS DRİVER 'a tıkla çıkan activex i yükle kendi bulsun uygun driverı...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşım siteden indirdi ve driver'da hiçbir sorun olmadığını söyledi. Açıkçası sorunu hala anlamış değilim. Yardımcı olamadığım için kusura bakma.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşım o koyduğun resimde GRAPHICS DRİVER 'a tıkla çıkan activex i yükle kendi bulsun uygun driverı...

onu da denemiştim,zaten aynı benim seçtiğim driveri buluyor otomatik tanıma.
Arkadaşım siteden indirdi ve driver'da hiçbir sorun olmadığını söyledi. Açıkçası sorunu hala anlamış değilim. Yardımcı olamadığım için kusura bakma.
işte aynen bu mesajı veriyor

ekranalntsk.jpg

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sürücünün inf dosyasını kullanarak güncelleştirmeyi deneyin.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Yani sorun çözüldü mü? Oluyorsa bir sorun yok.Ama indirdiğin driverın kurulması lazımdı.

2 yıldan beri inf dosyasını değiştirip kuruyorum :mrgreen: sorun nvidia sitesinden indirdiğimde kurulmuyor..aslında sorun devam ediyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
2 yıldan beri inf dosyasını değiştirip kuruyorum :mrgreen: sorun nvidia sitesinden indirdiğimde kurulmuyor..aslında sorun devam ediyor.

Genelde win7 aygıt yöneticisinde üzerine sağ tıklayığ güncelle dediğinde imzalı sürücüleri güncelliyor.
Bende bir ara aynı model için benzer sıkıntıları yaşıyordum. BServist olmasa cihaz bakacaktım.
Masaüstü sürücülerini yüklemeyi dene. Hem az daha performanslı.