Nvidia Geforce 630M yüklü mü değil mi

akinsibay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Nvidia geforce 630m e sahibim. Yeni format attım bilgisayara. Intel HD Graphics 4000 i kurdum bilgisayarda hiçbi çözünürlük vs ekran sıkıntısı yok. Ama nvidia yı bi türlü kuramıyorum. Kendi sitesinden onaylatıyorum verdiği bağlantıdan driver ı indiriyorum, kesinlikle doğru driver ı indirdiğimden eminim ama ne yaparsam yapayım uyumlu değil hatası alıyorum. Hiç yüklemesem, oyunlarda vs. sıkıntı yaşar mıyım ? ya da sorunu nasıl halledebilirim ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar. Nvidia geforce 630m e sahibim. Yeni format attım bilgisayara. Intel HD Graphics 4000 i kurdum bilgisayarda hiçbi çözünürlük vs ekran sıkıntısı yok. Ama nvidia yı bi türlü kuramıyorum. Kendi sitesinden onaylatıyorum verdiği bağlantıdan driver ı indiriyorum, kesinlikle doğru driver ı indirdiğimden eminim ama ne yaparsam yapayım uyumlu değil hatası alıyorum. Hiç yüklemesem, oyunlarda vs. sıkıntı yaşar mıyım ? ya da sorunu nasıl halledebilirim ?
Ürünün cd si varmı ? Cd yok ise aygıt yöneticisinin görüntü bağdaştırıcı kısmını ss sini buraya yükleyebilirmisin ? bakalım yüklü mü değil mi ?

akinsibay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zannediyorum yüklü değil.
Intel HD Graphics 4000, altında da
Standart VGA grafik bağdaştırıcısı var. Nasıl yükleyebilirim? Nvidia da bu sıkıntıyı yaşayan çok. Sanıyorum nvidianın saçmalığı bu. Doğru sürücü elimde olmasına rağmen, uyumlu değil uyarısı alıyorum. CD var ama windows 8 kurulu gelmişti windows 7ye geçtim CD uyum hatası veriyor

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Standart vga bağdaştırıcısına sağ tıkla sürücü yazılımını güncelleştiri seç, internet ile arat sürücüyü eğer yine bulamazsa, yine vga bağdaştırıcısına sağ tıkla özellikler sürücü sürücü güncelleştire tıkla oradan sürücüyü güncelleşirmek için bilgisayarımı tarayı seçip indirdiğin dosyayı göster.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Belki şu ana kadar duyduğum en mantıklı çözüm yoluydu şimdi ikisini de denedim ama her iki şekilde de sürücü "Windows aygıtınızın güncel olduğunu belirledi." diyor. Ben bu kadar saçma bi olay daha görmedim, nvidianın kendi sitesinden, göz göre göre uyumlu donanımı indiriyorum hala hata veriyor

akinsibay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam hallettim problemi ilgin için teşekkürler