NVIDIA Forceware Driver 197.45 Yayınlandı

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ekran kartınız NVIDIA yongalıysa, yeni bir sürücünüz oldu. Forceware 197.45, bugün itibariyle kullanıcılar için download'a sunuldu.

NVIDIA'dan yeni sürücü yayınlandı. Forceware 197.45, yeni GTX 400 serisini destekleyen driver, ayrıca PhysX'i 9.10.0129 numaralı versiyona güncelliyor.
GTX470_21269358925.jpg
Grafik işlemcilerin Adobe CS5'te yüksek performans sergilemesini sağlayan sürücü, MotionDSP'nin yeni versiyonuyla geliyor. HD audio driver'ını 1.0.9.1.'e yükselten Forceware 197.45'i indirmek için tıklayın.
:: Ekran kartınızın driver'ını en son ne zaman güncellediniz?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
:: Ekran kartınızın driver'ını en son ne zaman güncellediniz?

Ekran kartı baya bir eskidiğinden ne kadar güncellesemde performans aynı.İnşallah yeni kart alırsam o zaman güncellerim :)

asirock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben bu driver'ı iki gün önce Nvidia'nın kendi sitesinden yüklemiştim, keşke forumlara yazsaymışım.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ekran kartınızın driver'ını en son ne zaman güncellediniz?

Az önce güncelledim ama hala notebook serisi yayınlanmadığı için bir önceki sürümü yükledim. Bir kaç güne kalmaz notebook serileri içinde çıkar.

Not : Eğer sürücüleri Nvidia sitesinden indiriyorsanız English (UK) dilini seçerseniz, Türkçe sürümünü indirmiş olursunuz.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
buraya mesaj yazayım da akşam eve gidince bu konuyu bulmak zor olmasın.:)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Umarım ekran kartımda bir performans artışı olur. Bilgilendirme için teşekkürler.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Not : Eğer sürücüleri Nvidia sitesinden indiriyorsanız English (UK) dilini seçerseniz, Türkçe sürümünü indirmiş olursunuz.

Hadi ya.Bunu öğrendiğim iyi oldu.O zaman Nvidia niye Türkçe diye seçenek koymuyor ki... :confused1:

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
2 gün önce çıktığında indirdim bugün yükleyip güncelledim...

lekemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu indirdiğimiz driveri direk var oLan driverin üzerine mi yükLersek daha performans aLırım..yoksa önceki driveri kaLdırıp bunu yükLersem mi ?
ekran kartım : Nvida Geforce 9600 1 GB ( 256 Bit )

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
bu indirdiğimiz driveri direk var oLan driverin üzerine mi yükLersek daha performans aLırım..yoksa önceki driveri kaLdırıp bunu yükLersem mi ?
ekran kartım : Nvida Geforce 9600 1 GB ( 256 Bit )
Bir önceki sürücüyü tamamen kaldır ve yeni sürücüyü yükle. Böylesi daha sağlıklı.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ekran kartınızın driver'ını en son ne zaman güncellediniz?

4 yıl oluyor.:)

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bi de en nefret ettiğim tarafı diyelim yeni sürücüyü yüklemek istiyoruz, önce tabi eskisini silmek gerek silince yeniden başlatmak gerekiyor (gerçi ben onu yatmadan önce yapıp direkt kapat diyorum ve sabah kalktığımda yeniden başlatıyorum en azından 1 kere gereksiz restart yükünden kurtuluyor sistem) her neyse işte windows açıldıktan sonra kafasına göre sürücü bulup kendi kendine bişeyler yüklüyor ve ben yeni nvidia sürücüsünü kurmak istediğimde yüklemiyor, değişikliğin kaydedilmesi için ve kura başlayabilmek için yeniden başlatın diyor sinirlerim zıplıyor, windows'un böyle bi durumda otomatik sürücü yüklemesini nasıl engellerim biliyormusunuz??

Ayrıca öyle her ay nvidia'nın yeni sürücü çıkarmasını da gereksiz buluyorum öyle çok büyük bi performans artışı sağladığını düşünmüyorum- 3-4 ayda bi yeter bence...

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Suicide Veil Ekran kartı sürücünü kaldırıp yeniden başlattıktan sonra otomatik yüklemeyi önleyebilirsin. Ekran kartı sürücünü kaldırmadan önce devre dışı bırakmalısın ki otomatik yükleme yapmasın.

Ekran kartı sürücünü devre dışı bırakmak için Bilgisayarım > Özellikler > Aygıt Yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcıları > ekran kartı sürücüne sağ tıkla > devre dışı bırak > kaldır

Bu işlemi yaptıktan sonra sistemi yeniden başlattığında otomatik yükleme yapmayacaktır. Ve yeni indirdiğin güncel ekran kartı sürücünü sorunsuz kurabileceksin. Hemde üstüne kurmadan...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Laptop sürümü yayınlandı. Daha doğrusu 29 martta 197.16 yayınlandı zaten. Bu masaüstü sürümü yani.