Nvidia Display Settings Are Not Avaible

abdullahaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asus n56vm laptopunu kullanıyorum. Birçok oyunda ne yaparsam yapayım laptopta bulunan harici ekran kartına geçmeyince bende aygıt yöneticisinden hd 4000 ekran kartını iptal ettim. şimdide harici ekran kartını bilgisayar görmüyor. Sadece aygıt yöneticisinde gözüküyor ve başka hiçbir yerde gözükmüyor. Nasıl çözebilirim ?

Hata mesajı;

You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU.

Driver kurmak sorunumu çözmedi.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
birkaç yanlış driver kurdun sanırsam

bi sistem geri yükleme yap

sonra en yeni driver kur

abdullahaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış olduğunu sanmıyorum asusun sitesinden en son driveri kurdum. Hatta driveri sildim en yeni driveri kurdum ama fark etmedi.

yinede geri yükleme yapmalı mıyım ?

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tam olarak ne zmn ve nsl oldu bu olay

sistem geri yükleme yap düzelir

abdullahaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni olan bişey değil kardeş. Şöyle söyleyim pcyi alalı zannediyorum 10 gün oldu. En fazla 15 gün. Ben daha yeni kapattım onboard ekran kartını. Sonrada bu hatayla karşılaştım. Ne yapabilirim bilmiyorum. Şimdi sistem geriyükleme yapıcam dediğin gibi.

abdullahaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en önceki tarihe sardım bilgisayarı. Fakat hiçbirşey değişmedi

abdullahaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son 301.42 notebook driveri indirip kurmaya çalıştığımda şu hatayla karşılaştım.

you must install an intel driver first

Evet. İntel graphicin driverini kur diyor ama onu krduğumdada nvidiayı kullanamıyorum. ??

abdullahaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nvidia Driveri kurdum. intel driver yükleyerek. Sanıyorum bu laptoplarda hd graphics iptal edilemiyor. Daha fazla uğraşmayacağım. Yardım için teşekkürler.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Öncelikle aşağıda belirttiğim konumu bi incelersen ben birkaç oyunda sıkıntıyı nasıl çözdüğümü belirttim ati gerçi sistemim ama mantık aynı birde nvidia dan driver indirip kurma asusun sitesindekini kur. ayrıca kartı devre dışı bıraktığın için ötekinide görmüyor yani ya hep ya hiç. Oyunların kısayolunu aç -adapter1 ekle sıkıntı ortadan kalkıyor konuda daha detaylı açıkladım zaten.

http://forum.shiftdelete.net/dizustu-bilgisayarlar-notebook-laptop/273842-degistirilebilir-gpu-yardim-lufen.html

Arkadaşlar asus n56vm laptopunu kullanıyorum. Birçok oyunda ne yaparsam yapayım laptopta bulunan harici ekran kartına geçmeyince bende aygıt yöneticisinden hd 4000 ekran kartını iptal ettim. şimdide harici ekran kartını bilgisayar görmüyor. Sadece aygıt yöneticisinde gözüküyor ve başka hiçbir yerde gözükmüyor. Nasıl çözebilirim ?

Hata mesajı;

You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU.

Driver kurmak sorunumu çözmedi.