İyi günler arkadaslar, Battlefield 5 bugün 44 liralik indirime girdi, almak istiyorum ama sistemim kaldirir mi bilmiyorum. Nvidia 940m ekran karti, 12 gb ram, i5 6.nesil işlemci, Battlefield 5 oyununu kaldirir mi alayım mı, şimdiden teşekkürler.
her diz üstünde ekran kartı değişimi olmuyor .(=o oyunu almak yerine para biriktirip başka ekran kartı almak daha mantıklı olabilir. iyi forumlar
cod mw2 yi rahat kaldırır ama remastered ise emin değilimTesekkur ederim sagolasin, almayayim o zaman hic, call of duty ww 2 oyununu almak istiyorum insallah onu bari oynatir
bencede 940mx varken yüklemiştim oynayamadım kasmadan (bi ara origin bedava üyelik vermişti o ara denemiştim)Fazlasıyla kasacaktır. Paranıza ve zamanınıza değmez.
Bu grafik birimi fazlasıyla eski ve benim 1050 olan sistemimde bile oyundan verim alamıyordum.bencede 940mx varken yüklemiştim oynayamadım kasmadan (bi ara origin bedava üyelik vermişti o ara denemiştim)
battlefield gerçekten güçlü kart istiyor kasmadan 1650ti ile oynanır belkiBu grafik birimi fazlasıyla eski ve benim 1050 olan sistemimde bile oyundan verim alamıyordum.
bir an masaüstü sandım dizüstü ise ekran kartı değişimi sıkıntıher diz üstünde ekran kartı değişimi olmuyor .(=