Nvidia 306.97 WHQL Sürücüsü İndirilebilir Durumda

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim sorunuma bu yeni driver paketide çare olmadı. Büyük bir umutla kurmuştum ama olmadı. Zaten ümidi kestim laptopu değiştiresiye kadar katlanacağım.

İngilizce forumları bile didik didik ettim ama problemi yaşayan çok çözüm yok.

179.48 numaralı driver'den daha güncel bir driver kullanamıyorum. İnadına çözüm geliştirmiyor Nvidia.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Benim sorunuma bu yeni driver paketide çare olmadı. Büyük bir umutla kurmuştum ama olmadı. Zaten ümidi kestim laptopu değiştiresiye kadar katlanacağım.

İngilizce forumları bile didik didik ettim ama problemi yaşayan çok çözüm yok.

179.48 numaralı driver'den daha güncel bir driver kullanamıyorum. İnadına çözüm geliştirmiyor Nvidia.

sorun tam olarak nedir?

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Daha 306.23'ü yeni kurdum uğraşamam bilgilendirdiğin için sağol uzun süre güncellemeyen arkadaşlar vardır.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşın sorununu bende merak ettim, nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben bir soru soracağım yardımcı olur musunuz ? Yeni çıkan 306.97 Driver GTX680 de sadece oyunlar için mi performans artışı sağlıyor yoksa Autocad. vb. programlardada artış oluyor mu ? laptop alacağım da yoksa HD7970 düşünüyorum

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar benim ekran kartım da NVIDIA GT330M fakat 188.99 sürümü. Battlefield 3 oynayabilmek için driverı güncellemem gerekiyor. Oyun şuanda açılmıyor. NFS The Run'da da aynı sorun var. Fakat www.geforce.com 'dan ilgili driverı indirdim fakat her seferinde 'The graphics driver could not **** compatible graphics hardware' hatasını alıyorum. Kartın birçok farklı yeni driverını indirip denedim. Ama çare olmadı. İnternette didik didik aradım herkeste aynı sorun var fakat çözüm yok. (Acer 5745G, Windows 7 64bit). Acer'ın sitesindeki güncel driverıda denedim yine aynı uyarıyı alıyorum. Birkaç sitede ini dosyaları ile oynanması gerekiyor diye söylemişler ama ben gerekli dosyaya ulaşamadım. Bilgisi olan varmı?