Yardım Nvdia denetim masası nasıl indireceğim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xasdw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xasdw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba ,İntel HD Graphics 520 ekran kartı kullanıyorum.(biliyorum çok kötü) Valorant FPS arttırma videoları izlerken çoğu videoda Nvdia Denetim Masasından ayarların çok işe yaradığını gördüm ,sorun İntel kullanıyorum İntel'de fazla ayrıntılı ayarlar olmadığı için Nvdia denetim masası indirebilir miyim indirsem işe yarar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar eğer bu imkansızsa İntel ayarlarında ne yaparsam en etkili olur lütfen yardımcı olun.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Olmayan kartın sürücüsünü indiremezsiniz. Çözünürlük düşürün fps artar.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Makinede harici olarak NVIDIA'ya ait bir grafik kartı yoksa indiremezsiniz maalesef.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Merhaba ,İntel HD Graphics 520 ekran kartı kullanıyorum.(biliyorum çok kötü) Valorant FPS arttırma videoları izlerken çoğu videoda Nvdia Denetim Masasından ayarların çok işe yaradığını gördüm ,sorun İntel kullanıyorum İntel'de fazla ayrıntılı ayarlar olmadığı için Nvdia denetim masası indirebilir miyim indirsem işe yarar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar eğer bu imkansızsa İntel ayarlarında ne yaparsam en etkili olur lütfen yardımcı olun.
Hocam valorant oyununun bir not defterinden çözünürlük kalitesini 75 yapmayı denediniz mi?
Denemediyseniz açıklayayim.

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
Reis senin bahsettiğin intel ekran kartı aslında olmayan bir ekran kartı. İşlemci apu işlemci olduğu için grafik birimini de yönetiyor. Fps arrtırmak istiyorsan ve eğer sistemin masaüstü ise sistemine uygun bir ekran kartı satın almalısın.