Nurseli'ye yardım eli

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

763470_detay.jpg

Bir grup sanatçı Levent Kırca önderliğinde İdiz'e yardım etmek için seferber oldu

HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

Sanatçı Nurseli İdiz'in Çeşme'de alkollü bitkin bir vaziyette görüntülenmesi ve kaldığı otelden atıldığı haberleri olay oldu. İdiz'in durumuna üzülen sanatçı dostları Levent Kırca önderliğinde bir araya geldi. Kırca,Nurseli İdiz ile görüşecek ve İdiz'e yardım edecek.

NURSELİ İDİZ BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ...

Levent Kırca, "Durumuna çok üzüldük, sorunlarını halletmek istiyoruz. Alkol problemi varsa hastaneye yatmasında fayda var" dedi. Geçtiğimiz aylarda evine gelen hacizle gündeme gelen Nurseli İdiz'in aşırı alkol alıp etrafa rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kaldığı otelden kapı dışarı edilmişti. İstanbul'a gitmesi gerekenNurseli İdiz, bir taksiciyle pazarlık yapmış cebinde bin 500 TL'si çıkmayınca kızından kendisine para göndermesini istemişti.

"Hayatımı kaydırıyorlar"

ŞAHAN'A YANIT
Nurseli İdiz, Twitter’da “Nurseli İdiz’e acıyıp, onu ayıplayıp çeşitli sıfatların altına sokacağımıza, rehabilite olabileceği bir çatının altına sokmalıyız” yazan Şahan Gökbakar’a da yanıt verdi: “Şahan Gökbakar’ın iyi niyetinden şüphem yok ama benim rehabilite olacak imkanım var. Peki Şahan’ı neyle rehabilite edeceğiz. Vukuatlarını herkes biliyor” dedi.

SİYASETÇİ SEVGİLİSİ KANSER
Nurseli İdiz’in tanınmış bir siyasetçiyle birlikte olduğu ve sevgilisinin kansere yakalandığını öğrenince büyük şok yaşadığı öne sürüldü. Ünlü oyuncu iddiayla ilgili: “Kimden duydunuz bilmiyorum ama bu benim özel hayatım. Sadece doğru olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda konuşmak benim için iyi olmaz. Kendisi açıklarsa saygı duyarım ama ben konuşmam” dedi.

haberturk

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
niye taksiyle gidiyor ki istanbula, madem parası yok otobüsle gitmeyi bilecek.. bizde kalkıp acıyoruz şunlara..

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hadi yardım etmek güzeldir iyi tamam da acaba o nurseli idiz dışında(gerçekten ihtiyacı) olan(lar) için bir araya geldiler mi?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yeşilçam artistleri için bir araya gelmeyenler içkiden sarhoş düşen tipler için bir araya geliyor... Bu ülkede değerli şeylerin değeri hiçbir zaman anlaşılmadı anlaşılmayacak...