Nuri Şahin Liverpool'da!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Liverpool, Nuri Şahin'i 1 yıllığına kiraladı.

images


Liverpool Football Club have reached an agreement with Real Madrid to sign Nuri Sahin on a season-long loan deal, subject to the player passing a medical.

Sahin moved to Madrid last summer fresh from helping Borussia Dortmund secure the German championship and being named as the Bundesliga's Player of the Season.

The playmaker collected another league title winners' medal as the Spanish giants clinched La Liga in May.

Sahin has 31 caps for Turkey and became their youngest ever scorer when he netted on his debut against Germany in 2005, aged 17.

The 23-year-old will now undergo a medical on Merseyside.

Liverpool
 

İSS-1

Doçent
Katılım
4 Temmuz 2012
Mesajlar
973
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Maalesef çok kötü oldu, Şampiyonlar Liginde oynayan daha kaliteli bir ekibe gidebilirdi, Liverpool gelişim göstereceğini sanmıyorum tam tersi gerileyebilirde.
 

oslun

Dekan
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
7,665
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
inşallah başarılı olur, dortmund'da olduğu gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil eder
 

leroy

Asistan
Katılım
23 Ağustos 2012
Mesajlar
473
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bir ora bir bura derken nihayet yerini buldu hayırlı olsun iyi olur umarım
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Transferinin şifrelerini açıkladı!

Bu sezon İngiliz devi Liverpool'da forma giyecek olan Nuri Şahin, 'Kırmızılar'a katılışının hikayesini anlattı. Mourinho'nun, Chelsea'de beraber çalıştığı Rodgers, Xabi Alonso'nun da Anfield hakkındaki övgülerini aktaran Nuri, bir de anısını paylaştı.

sahin04.jpg


Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun deneyim kazanmasını istediği Nuri'nin ilk tercihi Arsenal'di. Ancak Londra kulübü, milli oyuncuyu satış opsiyonuyla birlikte kadrosuna katmakta ısrar edince, transfer gerçekleşmedi. Bunun üzerine Nuri Şahin, daha fazla forma şansı bulabileceği Liverpool'a kiralandı.

Milli futbolcu İngiltere'deki ilk röportajını kulübün resmi televizyonuna verdi. Kırmızı beyazlı kulübe transferinden önce Jose Mourinho'yla konuştuğunu ifade eden Nuri Şahin "Mourinho bana bir futbolcunun en çok Premier Lig'de keyif alabileceğini ve her hafta sonu futbolun keyfine varacağımı söyledi. Chelsea'de birlikte çalıştığı Brandon Rodgers'ın hem çok iyi bir teknik direktör hem de çok iyi bir insan olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Nuri aynı zamanda Real Madrid'den takım arkadaşı Xabi Alonso'yla da görüştüğünü belirtti. "Buraya transfer olmadan önce Xabi Alonso'yla konuştum. Hala Liverpool'u çok seviyor. Bana Anfield'ın dünyanın en iyi stadyumu olduğunu ve Liverpool taraftarının beni çok destekleyeceğini söyledi" diyen Nuri, Liverpool ile ilgili güzel bir hatırası olduğunu da sözlerine ekledi.

23 yaşındaki yıldız 2005 yılında Liverpool'un İstanbul'da kazandığı Şampiyonlar Ligi finalinde tribünde olduğunu söyledi. "2005'te U17 Avrupa Şampiyonu olduğumuz için TFF'nin davetiyle tribündeydik. Liverpool taraftarının arasında oturuyorduk. Çılgınca bir geceydi. Futbolun ve Liverpool'un insanlar için ne anlam ifade ettiğini o zaman anladım" diyen Nuri, Liverpool'da forma giyen ilk Türk olduğu için de gurur duyduğunu ve ülkesindeki insanların kendisiyle gurur duymasını sağlayacağını söyledi.

Steven Gerrard ile birlikte oynamayı dört gözle beklediğini ifade eden Nuri Şahin, geçen sezon dizinden üç sakatlık geçirdiği için istediği süreyi alamadığını ve artık futbol oynamak istediğini belirtti.

Ntv Spor

[video=youtube_share;6caCgJELKIo]http://youtu.be/6caCgJELKIo[/video]
 

BlackXr

Profesör
Katılım
11 Kasım 2011
Mesajlar
3,711
Reaksiyon puanı
32
Puanları
48
Hayırlı olsun :) inş büyük basarilara imza atar..
 

Vefasiz

Doçent
Katılım
17 Ağustos 2012
Mesajlar
705
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Liverpool'u İstanbul belediyeyle karıştırmayın :) İngilterenin köklü klüplerinden biri öyle kofti bi takımda değil.Gerrard gibi biriyle oynamak ona bişeyler kazandıracaktır..
 

berinark

Asistan
Katılım
31 Aralık 2011
Mesajlar
452
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hayırlısı olsun. Çok başarılı olmasını istediğim bir futbolcu.
 
Katılım
11 Haziran 2011
Mesajlar
816
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Yaş
37
liverpool bu sene çok gücsüz avupada ve ingiltere basarılı oloacaklarını sanmıyorum.arsenale gitmesi daha iyi olurdu.
 

Nick.Rey

Profesör
Katılım
24 Mart 2012
Mesajlar
1,396
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Nuri bu sene çok iyi işler yapıcak gibi geliyor bana umutluyum açıkcası yüzümü kara çıkarmaz umarım .
 
Üst