Nur topu gibi bir sitem olsun diyorsanız

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
merhaba, selamlar

yaklaşık on senedir bir sitem olsun diye çırpınıyor, domain alıp heba ediyordum.
şimdi muradıma nail oluşumun öyküsünü anlatarak bu yoldaki arkadaşlara bir nebze olsun faydalı olup hayır dualarını almak istiyorum.

ihs.com.tr den anormalia.com alan adını parasını verip aldım. son iki üç gündür daha önce bir vesile ile uğraştığım wordpress bloguna yazılarımı attım. wordpress yönetim panelini araştırırken mapdomain isimli bir yükseltmeye rastgeldim. paypal ile o yükseltmeyi de aldım. istenirse kredi kartı ile de bu iş yapılabiliyor.
domain firmamdaki hesabımdan ki ihs.com.tr oluyor dns adreslerini ns1.wordpress.com olarak değiştirince anormalia.com alan adımla tıklandığında wordpress'in kullanışlı bloguna aynı alan adıyla yönlendiriyor.
okuyup yazan, yazdıklarını paylaşmak isteyen benim çapımda birisinin işini görüyor. ilk başlarda biraz zorlandım ama çözülüyor zamanla.
zamanı gelince de parasını verip bir host alıp videolu, müzikli, daha sevimli bir site yapmak mümkün tabii ki.

http://anormalia.com daha önceden askaan.wordpress.com olarak yayımlanıyordu.
sitedeki yazıların tümü şahsıma aittir. öyküler, şiirler de hakeza.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sitenizi - Aslında bloğunuzu daha önce ziyaret etmiştim.Bence bloğunuz eskiden daha güzeldi.Tema ve domain olarak daha iyi şeyler seçebilirdiniz

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
domain aslında yayına hazır bir kitabın bir romanın başlığı. sonrasında farklı bir kurguya oturtmayı düşündüğüm için yayımlamaktan vazgeçtim. anormalia benim için özel bir isim yani. tema konusunda ise hak veriyorum. bir önceki tema daha güzel gelmişti bana da . istediğim zaman değiştirebildiğim için pek de önemli bir kusur olarak görmüyorum açıkçası.
dedim ya henüz nur topu aşamasında. :D hani benim gibi birileri varsa onlara bir nevi rehberlik olsun maksat. damdan düşen geldi.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
temayı değiştirip yazı gönderiyordum. ondan olabilir. yoksa açılıyor.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Link açılıyor...Emeğinize, hislerinize sağlık
Tema ve görünümle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum.
Eminim ki zamanla herşey yerine oturacaktır. Ve çok daha güzel bir görünüme sahip bir siteniz olacaktır.
Yazılarınız devamı dileğiyle :)