Nur suresi kaç kuruş? Bakara kaç para? Kimsiniz siz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gereksiz ot yığınından efsanevi karışımlar yapan adamlara tav olup kampanya sersemi olacağınıza, ayetlerde kampanya başlatıp cüzdanlarına mahreçli paralar istifleyen adamları durdurun!

381320090925091255731.jpg

Feride'nin
günlüğü

Ne Hz. Muhammed’e Facebook’ta hayran olup o kutsal ismin harflerini ziyan ederim, ne Twitter denilen ego sarrafı teknolojik gıybet çiftliği ucuz yerlerde tebliğe kalkışırım, ne de ayet işportacılığı yapan adamlardan Kuranı Kerim satın alırım.

Aklından çorap sarkan adamların paçoz ve pijamalı sesleriyle söylediği ilahi denilen yutak işkencesi seslerin yanında tezgâhlar açılmış! Kuran mushaflarının üzerine ucuz keçeli kalemlerle fiyatları yazılmış! Üzerlerine dantel kafa üzerinde duran kırık zekâyı aratmayacak şekilde tespihlerden süsler yapılmış arka fonda inlemekle ağlamak arasında ses tellerine kuşbaşı şan döşeyen mahalle şiirbazı adamların böğürtüleri.

Aynı feci kareye dönüyorum. Adam Kuran-ı Kerim’in üzerinde para ütüleyerek “Bir kuruş aşağısı olmaz” gibi pazarlığın iç organlarını çıkaracak sallama laflar ediyor.

Neyden bir kuruş aşağısı olmaz? Hangi ayetten bir kuruş düşeceksin? Hangi ayet bir kuruş fazlasına satılmazmış? Kimsiniz siz? Nur Suresi kaç kuruş? Bakara ne kadar kardeş! Kuran’ı Kerim satmak budur!

Allah’ın ikramını parayla satan adama “korsan dinci” diyorum! Sonuna kadar da derim. Kuran yakan papaza kızıp Kuran satan adamın tezgâhına doğru gitmekten de Allah’a sığınırım. Kuran’ı Kerim en çok satılanlar listesine girebilir lakin en çok okunanlar listesine girmediği tüccarlar aşkına aşikâr!

Bunu durdurun! Gereksiz ot yığınından efsanevi karışımlar yapan adamlara tav olup kampanya sersemi olacağınıza, ayetlerde kampanya başlatıp cüzdanlarına mahreçli paralar istifleyen adamları durdurun! İnanca hakaret işte budur! “Bre melun!”, “bre gafil!” demeyi, peynir ekmek gibi sevdiğinizi biliyorum.

Buyurun açık büfe tepki koyabilirsiniz!

Esra Elönü - Haber 7

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ay ne güzel söylemişsin yaa içler acısı hallerimiz :( İlk peygamber ve son peygamber kim sorusuna cevap veremeyecek kadar aciz Milletiz .
4 büyük meleği say sorusuna ben yabancıyım diyen Müslümanlarız
4 halifeyi say sorusuna halifelik eskidendi ne diye sayıcam tarihle aram iyi değildir türk halkı yine Yazık çok yazık
İslamın şartını bile bilemeyecek kadar zavallılar var ne diyelim . Allahım sen bizi Affet :(

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Peki sen kaç kuruşsun ablacım? Bunları hakiki bir müslüman olduğun için yazmadığın belli. Allah kimsenin aklını almasın, güzellik var ama akıl yok, Allah akıl güzelliği versin...

irfan-06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İroni yaparak yazmayı çok seviyor bu ablacığım. Edebiyat yapacam derken içinden geçenleri direk söylemiyor. Din ve Kuran üstünden kazanç yapmaya çalışanlara bende kızıyorum.