DenizGoksu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
450 TL ye kadar her şeyi değerlendirmek isterim yardımcı olursa herkes sevinirim.
450 TL ye kadar her şeyi değerlendirmek isterim yardımcı olursa herkes sevinirim.
çok sağ ol dostum araştıracağımBu fiyatta en iyisi bu gibi duruyor bir ara ben de almak istiyordum araştırmıştım![]()
GameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GB-GM06B ITOPYA'dawww.itopya.com
bunun yerine gamepower warlock almak daha mantıklı değil mi ? Kendi şahsi düşüncem ikisini de araştırdıysan bana bu daha mantıklı geliyor.Bu fiyatta en iyisi bu gibi duruyor bir ara ben de almak istiyordum araştırmıştım![]()
GameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GB-GM06B ITOPYA'dawww.itopya.com
Doğru bunu daha çok beğenmiştim kusura bakma gözümden kaçmış. Almadan önce youtubeden testlerine falan bak da çünkü olumsuz yorum da var bunlarla ilgiliçok sağ ol dostum araştıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun yerine gamepower warlock almak daha mantıklı değil mi ? Kendi şahsi düşüncem ikisini de araştırdıysan bana bu daha mantıklı geliyor.
eyvallah kankaDoğru bunu daha çok beğenmiştim kusura bakma gözümden kaçmış. Almadan önce youtubeden testlerine falan bak da çünkü olumsuz yorum da var bunlarla ilgili