Ntv Yayınları Hakkında Problem Yaşıyorum

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar NTV,NtvSpor,E2,Cnbce,Haberturk,Bloomberg kanallarını izlemekte sorun yaşıyorum.Yayın kesik kesik geliyor.Diğer kanallarda bir problem yok ama bu kanalları izlerken problem yaşıyorum.Sorun nedir acaba ?

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
lnb ayarından kaynaklanıyordur hafif sağ sol yaptır sorun çözülür.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Evet LNB ayarını düzeltmeniz lazım çok sakat bi frekans seçmişler sanırım ne uğraşmıştık kafayı yiyecektik ya.

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sağolun arkadaşlar biraz LNB ile oynadım düzeldi gibi şimdilik

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Lnb ayarını ince ayarlamak lazım. Zor ayarlanan bir paket. Bende vaktiyle ayarlayamamıştım. Hala izleyemiyorum malesef.

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bende de aynı sorun var fakat başka bir uydu daha var onu taktığımda sorun olmuyo. ama ondan da diğer kanallarda sorun oluyor.

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya sinir olacam yine cız bız etmeye başladı =).Ayarlamaya çalıştım ama nafile =(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bendede ayni sekilde digerlerinde sorun yok ama ntv, ntvspor,cnbce,e2 hep sorunlu arada kırılmalar oluyor..ha bide kanal A ve skytürk gündüz kırılmadan izlenmiyor aksam olunca ikiside düzeliyor :) sadece bende oldugunu saniyordum.

kuzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu sorun sanırım anten ayarıyla alakalı, bende D-SMART ve NEXT uydu alıcısı var ne yaparsan yap bir türlü doğru dürüst izlenmiyor.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
ntv ntv spor izlenmeyecek durumda dün ve bu akşam maçları netten izledim sırf bu yüzden

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben de düne kadar çözememiştim ama dün elime aldım anahtarı uydu balkondaydı zaten hafiften yukarıya kaldırdım ve TV başında da kardeşim vardı.Sinyal kalitesi en yüksek yere gelince oraya sabitleştirdim ve ntv yi arattım hepsi geldi dün maçı da seyrettim.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bende lanet olsun dedim, izlemiyorum artık ntv grubunu... bu kadar şikayet problem varken sinyali yükseltmek için hiçbirşey yapmıyorlarsa izlemem olur biter, kendileri kaybeder (: