Yeni oturum açıp orada yüklemeyi dene NoxPlayer'i.merhaba benim macde nox %99 kalıyor yardım eder misiniz? os x 10.11.6
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 99387
OS X'te bazen uygulamalar sorun çıkarıyor yüklenme olarak (özellikle kullanırken çileden çıkarabiliyor) o adımlarla pek alakası olduğunu zannetmem.Stuck at 0-99% when starting up Nox App Player? Here is the fix – NoxPlayer adamların kendi yazdığı makaleyi okuyarak çözümünü bulabilirsin
Aynısı bendede vardı ve win 7 kullanıyordumOS X'te bazen uygulamalar sorun çıkarıyor yüklenme olarak (özellikle kullanırken çileden çıkarabiliyor) o adımlarla pek alakası olduğunu zannetmem.
Onu nasıl yapılılıyorYeni oturum açıp orada yüklemeyi dene NoxPlayer'i.
Bu makale yaptım ama çalışmadıStuck at 0-99% when starting up Nox App Player? Here is the fix – NoxPlayer adamların kendi yazdığı makaleyi okuyarak çözümünü bulabilirsin
Sistem tercihleri>Kullanıcı ve Gruplar>Yeni kullanıcı.Onu nasıl yapılılıyor
Bu makale yaptım ama çalışmadı
?
olmadıSistem tercihleri>Kullanıcı ve Gruplar>Yeni kullanıcı.
Bootcamp ile Windows deneyebilirsin istersen.olmadı
sadece pubg oynayacaktım tencent gaming buddy os sürümü yok memunun da os sürümü yok bluestack benim macin sürümüyle oluşmuyor çaresiz kaldım
sadece pubg oynayacaktım tencent gaming buddy os sürümü yok memunun da os sürümü yok bluestack benim macin sürümüyle oluşmuyor çaresiz kaldım
çok hatayla karşılaştım olmadıBootcamp ile Windows deneyebilirsin istersen.
bluestack 3 linki var mı ?Bootcamp ile Windows deneyebilirsin istersen.
Ben şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.1 tane buldum ama uptodownda uptdown güveniliir mi ???