Evkura bulaşma.Huawei mağazasìndan yada telefoncudan 0 Nova5t alabilirsin.Nova 5t'nin operatörlerde satılmamasının nedeni ne olabilir ? Garantide sıkıntı olur mu? Evkurdan alsam? Çok satan tutulan bir telefonmu? Teşekkürler
Evkur neden hocam ödemeden sıkıntı yok garantide ne olur?Evkura bulaşma.Huawei mağazasìndan yada telefoncudan 0 Nova5t alabilirsin.
Evkur fiyat konusunda kazık,sattığı ürünün arkasìnda durmuyor.Google a Evkur şikayet yaz ne demek istediğimi anlarsın.Sen beni dinle bütçe sorunun yoksa Huawei mağazasından al kafan rahat olsun.Evkur neden hocam ödemeden sıkıntı yok garantide ne olur?
Hocam operatörlerde neden yok acabaEvkur fiyat konusunda kazık,sattığı ürünün arkasìnda durmuyor.Google a Evkur şikayet yaz ne demek istediğimi anlarsın.Sen beni dinle bütçe sorunun yoksa Huawei mağazasından al kafan rahat olsun.
Bilmiyorum.Hocam operatörlerde neden yok acaba
Tamamdır hocam düşünücem reno2z ye tercih edilir sizce dimigerek kamera gerek işlemciBilmiyorum.
Hocam amoled ekran(cihazda ips ekran var)stereo hoparlör gibi takıntılarìn yoksa Nova5t işini görür.Cihazda kirin 980 işlemcisi var ki bu işlemci verimlilik tarafìnda kirin 990 dan sonra en iyisi.Oyun tarafìnda gpu turbo,performans modu gibi yazılımsal unsurlarla çok iyi performans sunuyor.Kamera tarafında 48mp f 1.8 diyafram 1/1.7 inç büyük sensör sayesinde güzel fotoğraflar çekebilirsin.Ön kamera 32mp f 2.0 diyafram ve gece modu sayesinde gündüz,gece farketmez,her ortamda harika selfieler çekebilirsin.Nova5tnin seni fazlası ile memnun edeceğinu düşünüyorum.Tamamdır hocam düşünücem reno2z ye tercih edilir sizce dimigerek kamera gerek işlemci
AKlımda bide s10e var ama bataryası üzermi? Video medyada takılan insanım oyun oynamamCihazı 3 yerde fiziksel olarak inceleme fırsatım oldu. İnternetten de araştırmıştım ısınmasından şikayetçi olanlar vardı . Gittim 3 Farklı yerde inceledim gerçekten çabuk ısınıyor .Tedirgin oldum almaya çekindim açıkçası.Acaba işlemciden kaynaklı mı yoksa kullanılan malzemeden kaynaklı mı bu sorun anlamadım. Ama kamera konusunda hoşuma gitti gerçekten bu fiyata bu donanım çok iyi ama bu ısınma sorunu beni düşündürüyor.
Batarya önemliyse S10 e ye bulaşma.3000 mah batarya bu cihaza yetmiyor.Batarya dışında ön kameranın kalite olarak vasat olması,arka kamera da telephoto(optikzoom) olmaması, exynos işlemciye sahip olması cihazın diğer olumsuz tarafları.S10 desen anlarımda S10eyi salla.Samsungun bı çok özelliğini kırptığı bı cihaz.Nova5t bı araştır.Eğer ısınma sorunu hala devam ediyorsa ikinci el P30 al derim.AKlımda bide s10e var ama bataryası üzermi? Video medyada takılan insanım oyun oynamam
Valla hocam bende telefon alma arefesindeyim. Batarya konusunda deneyimlemeden bir şey diyemeyeceğim ancak netten okuduğum bilgilerle s10e batarya yönünden üzüyor.AKlımda bide s10e var ama bataryası üzermi? Video medyada takılan insanım oyun oynamam
O kadar özellik olmasına rağmen kamera kötü mü yaBatarya önemliyse S10 e ye bulaşma.3000 mah batarya bu cihaza yetmiyor.Batarya dışında ön kameranın kalite olarak vasat olması,arka kamera da telephoto(optikzoom) olmaması, exynos işlemciye sahip olması cihazın diğer olumsuz tarafları.S10 desen anlarımda S10eyi salla.Samsungun bı çok özelliğini kırptığı bı cihaz.Nova5t bı araştır.Eğer ısınma sorunu hala devam ediyorsa ikinci el P30 al derim.
Üzer hocam ya bana batarya da lazımValla hocam bende telefon alma arefesindeyim. Batarya konusunda deneyimlemeden bir şey diyemeyeceğim ancak netten okuduğum bilgilerle s10e batarya yönünden üzüyor.
S10 e arka kamera da kalite olarak güzel çekiyor ama bu kaliteyi yakalarken renklerle oynuyor.Kamera da renk doğruluğu bı şey vardır.Kimi insan bunu önemser,kimisi takmaz.Çektiğim fotoğraf gerçeğe yakın olsun diyorsan S10 e kamera da üzebilir ama renk doğruluğu umrumda değil fotoğraf kalitesi çok iyi olsun diyorsan S10 e memnun eder.Arka kamera da telephoto yok.S10 eyle güzel fotoğraflar çekiyorsun ama telephoto olmadığı için biraz zoomda çamur gibi oluyor.Zoom olayında kişiden kişiye değişir.Ön kamera ile defalarca çektim.Beni tatmin etmedi.Ön kamera kalitesi vasatı geçmiyor.O kadar özellik olmasına rağmen kamera kötü mü ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzer hocam ya bana batarya da lazım
Hocam gerçeeğe yakın olsun ya nova ya 2z alcamS10 e arka kamera da kalite olarak güzel çekiyor ama bu kaliteyi yakalarken renklerle oynuyor.Kamera da renk doğruluğu bı şey vardır.Kimi insan bunu önemser,kimisi takmaz.Çektiğim fotoğraf gerçeğe yakın olsun diyorsan S10 e kamera da üzebilir ama renk doğruluğu umrumda değil fotoğraf kalitesi çok iyi olsun diyorsan S10 e memnun eder.Arka kamera da telephoto yok.S10 eyle güzel fotoğraflar çekiyorsun ama telephoto olmadığı için biraz zoomda çamur gibi oluyor.Zoom olayında kişiden kişiye değişir.Ön kamera ile defalarca çektim.Beni tatmin etmedi.Ön kamera kalitesi vasatı geçmiyor.
Hocam s10e de 2 kameramı var? Flaşın yanındakini anlamadım zoom yokmu yani?Batarya önemliyse S10 e ye bulaşma.3000 mah batarya bu cihaza yetmiyor.Batarya dışında ön kameranın kalite olarak vasat olması,arka kamera da telephoto(optikzoom) olmaması, exynos işlemciye sahip olması cihazın diğer olumsuz tarafları.S10 desen anlarımda S10eyi salla.Samsungun bı çok özelliğini kırptığı bı cihaz.Nova5t bı araştır.Eğer ısınma sorunu hala devam ediyorsa ikinci el P30 al derim.
4000-4500 bandında Düz P30’u önerir misiniz hocam ? Nasıldır kamera , performans vb.S10 e arka kamera da kalite olarak güzel çekiyor ama bu kaliteyi yakalarken renklerle oynuyor.Kamera da renk doğruluğu bı şey vardır.Kimi insan bunu önemser,kimisi takmaz.Çektiğim fotoğraf gerçeğe yakın olsun diyorsan S10 e kamera da üzebilir ama renk doğruluğu umrumda değil fotoğraf kalitesi çok iyi olsun diyorsan S10 e memnun eder.Arka kamera da telephoto yok.S10 eyle güzel fotoğraflar çekiyorsun ama telephoto olmadığı için biraz zoomda çamur gibi oluyor.Zoom olayında kişiden kişiye değişir.Ön kamera ile defalarca çektim.Beni tatmin etmedi.Ön kamera kalitesi vasatı geçmiyor.
S10e de çift kamera var.Ana kamera 12mp geniş açı, ikinci kamera 12mp ultra geniş açı s10e de telephoto(optikzoom) kamera yok.Hocam gerçeeğe yakın olsun ya nova ya 2z alcam
Hocam s10e de 2 kameramı var? Flaşın yanındakini anlamadım zoom yokmu yani?
P30 kardeşim kullanıyor.Arka kamera kalite olarak güzel ama RYYB sensörden dolayı renkleri olduğu gibi veremiyor.Arka kamerada renk doğruluğu takıntın varsa memnun etmeyebilir.Arka kamera zoom,düşük ışık,portre gibi konularda başarılı.Ön kamera gerek kalite,gerek renk doğruluğu olsun çok başarìlı.Ön kamerada gece modu olması sayesinde düşük ışıkta güzel selfieler çekebiliyorsun.Bataryası mükemmel.Kullanırken de kullanmadığìn zaman aşırı pil tüketmiyor.Cihazda Kirin 980 işlemcisi var bu işlemci performans,stabilite,verimlilik konularında ba$arılı.Cihazìn dezavantajlarına gelirsek ekran kalitesi güzel ama Mate serilerindeki üst düzey kalite bekleme.Cihazda maalesef stereo hoparlör yok.Video performansı yeterli ama Samsung veya iphone gibi çok iyi değil.4000-4500 bandında Düz P30’u önerir misiniz hocam ? Nasıldır kamera , performans vb.
Hocam nova ve reno 2z de optik zoom varmıS10e de çift kamera var.Ana kamera 12mp geniş açı, ikinci kamera 12mp ultra geniş açı s10e de telephoto(optikzoom) kamera yok.
P30 kardeşim kullanıyor.Arka kamera kalite olarak güzel ama RYYB sensörden dolayı renkleri olduğu gibi veremiyor.Arka kamerada renk doğruluğu takıntın varsa memnun etmeyebilir.Arka kamera zoom,düşük ışık,portre gibi konularda başarılı.Ön kamera gerek kalite,gerek renk doğruluğu olsun çok başarìlı.Ön kamerada gece modu olması sayesinde düşük ışıkta güzel selfieler çekebiliyorsun.Bataryası mükemmel.Kullanırken de kullanmadığìn zaman aşırı pil tüketmiyor.Cihazda Kirin 980 işlemcisi var bu işlemci performans,stabilite,verimlilik konularında ba$arılı.Cihazìn dezavantajlarına gelirsek ekran kalitesi güzel ama Mate serilerindeki üst düzey kalite bekleme.Cihazda maalesef stereo hoparlör yok.Video performansı yeterli ama Samsung veya iphone gibi çok iyi değil.
Oppo reno2z de telephoto(optikzoomkamera) yok.Nova5t de telephoto var.Nova5t de 2x optik 10x digital zoom var.Hocam ben ikisi arasında Nova5t yi tercih ederim.Huaweinin servis avantajı da var.Hocam nova ve reno 2z de optik zoom varmı
Valla on kamerada nasikdir bence ikiside basarilidir ozellikl tesekkure gece nolur bilmiyorum karar vercem tesekkurlerOppo reno2z de telephoto(optikzoomkamera) yok.Nova5t de telephoto var.Nova5t de 2x optik 10x digital zoom var.Hocam ben ikisi arasında Nova5t yi tercih ederim.Huaweinin servis avantajı da var.
Teknosada defalarca selfie çektim.Nova5t ön kamerası gayet iyi.Ön kamerasında gece moduda var.Gündüz,gece her ortamda güzel selfieler çekebilirsin.Valla on kamerada nasikdir bence ikiside basarilidir ozellikl tesekkure gece nolur bilmiyorum karar vercem tesekkurler
Peki google servisleri ve güncellemrde sıkıntı olurmu nova yeni seri daha çünküOppo reno2z de telephoto(optikzoomkamera) yok.Nova5t de telephoto var.Nova5t de 2x optik 10x digital zoom var.Hocam ben ikisi arasında Nova5t yi tercih ederim.Huaweinin servis avantajı da var.
Google servisleri Mate 30 pro ve sonrası için geçerli.Kaldìki google servisleri uzun vadede bir sìkìntı değil.Huawei kendi servislerini kuruyor.Uygulama geliştiricileri harıl harìl çalışıyor.Bundan 5-6 ay sonra google servislerinin olmamasì kullananlar için sorun olmayacak.Güncelleme konusunda bu cihaz diğer Android amiralleri gibi 2 büyük güncelleme,10-15 tanede güvenlik güncellemesi alacak.Peki google servisleri ve güncellemrde sıkıntı olurmu nova yeni seri daha çünkü
Sanırım huawei konusunda bilgilisin. BENDE telefon alacağım nova 5t düşünüyorum fakat huawei hiç kullanmadım.Intten bakıyorum i11dende hızlı ve oyunlardaki performansı güzel oyunluk olduğum için bunu düşünüyorum sizce almalı mıyım?Google servisleri Mate 30 pro ve sonrası için geçerli.Kaldìki google servisleri uzun vadede bir sìkìntı değil.Huawei kendi servislerini kuruyor.Uygulama geliştiricileri harıl harìl çalışıyor.Bundan 5-6 ay sonra google servislerinin olmamasì kullananlar için sorun olmayacak.Güncelleme konusunda bu cihaz diğer Android amiralleri gibi 2 büyük güncelleme,10-15 tanede güvenlik güncellemesi alacak.
Ben novayı kullandım mediamarktta tasarım ve kamerasını beğendim benimde aklımda en doğru kararı vericem inşallahSanırım huawei konusunda bilgilisin. BENDE telefon alacağım nova 5t düşünüyorum fakat huawei hiç kullanmadım.Intten bakıyorum i11dende hızlı ve oyunlardaki performansı güzel oyunluk olduğum için bunu düşünüyorum sizce almalı mıyım?
Ben Mate 10 Pro kullanıyorum.Bundan önce 4 jenerasyon Samsung kullandım.Samsung kullandığım S9 plus ı güncelleme ile bozunca Mate 10 Pro ya geçtim.İlk defa Huawei kullanıyorum.Çok memnunum.Batarya olayı mükemmel, kamera çok iyi, ekranı harika video dışında herşeyinden memnunum.Sanırım huawei konusunda bilgilisin. BENDE telefon alacağım nova 5t düşünüyorum fakat huawei hiç kullanmadım.Intten bakıyorum i11dende hızlı ve oyunlardaki performansı güzel oyunluk olduğum için bunu düşünüyorum sizce almalı mıyım?
Hocam novayı kullanırken ön kameraya yakınlaştığımda odaklamıyordu ama iphone da odakladı nedendir?Ben Mate 10 Pro kullanıyorum.Bundan önce 4 jenerasyon Samsung kullandım.Samsung kullandığım S9 plus ı güncelleme ile bozunca Mate 10 Pro ya geçtim.İlk defa Huawei kullanıyorum.Çok memnunum.Batarya olayı mükemmel, kamera çok iyi, ekranı harika video dışında herşeyinden memnunum.