Notebooktan Anlayanlar Buraya!!

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.2GB ram li MacBook Air almaya karar vermiştim.Vazgeçtim ve biraz daha para verip 4GB lı modelini almaya karar verdim.Almayı düşündüğüm cihaz BU
Soru 1: 4GB ram in internet,müzik vs basit şeyler için yeterli olacağını düşünüyorum.Sizce yeterli mi ?

Soru 2: Verdiğim linteki İstanbul bilişim güvenli mi ?Sonra dolandırılmayalım :D

Cevaplarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten bu alete bu parayı verebiliyosan...384 mb ekran kartı nedir nerde nasıl bi performansla kullanılır haberin var mı?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu ana kadar Macbook serisinden bir bilgisayar kullanmadım.(maalesef,fiyatlar)
Ama Macbookların stabil olduğunu biliyorum.4 GB'lik de bunlar için yeterli olacaktır.
İkinci sorunun cevabını maalesef bilmiyorum.
Ayrıca Mac kullanan arkadaşlar buraya lütfen :D

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple ürünleri diğer firmalara göre daha stabilize ve diğer leri gibi yüksek sistem özellikleri istemiyor zaten farkı da bu apple ın.Senin bundan haberin var mı ?Başlığa yazdım notebook dan anlayanlar gelsin diye.Önüne gelen konuşuyor.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Apple ürünleri diğer firmalara göre daha stabilize ve diğer leri gibi yüksek sistem özellikleri istemiyor zaten farkı da bu apple ın.Senin bundan haberin var mı ?Başlığa yazdım notebook dan anlayanlar gelsin diye.Önüne gelen konuşuyor.

Donanım istememesi sizce de normal değil mi? Aynı donanımla Windows da gayet iyi çalışır. Zaten MAClerde öyle ahım şahım oyunlar yok. Tabi ki aramazsınız güçlü ekran kartlarını, işlemcileri. Şahsen MAClerin gerçekten önde olduğu tasarım ya da müzikle falan uğraşmıyorsam veya iPhone için uygulama geliştirmiyorsam o kadar parayı vermem. Stabilite ve dayanıklılık (sistem için konuşuyorum) da Windows 7'den itibaren çok da farklı değil. Eskiden her ay sistemini çökerten adamların 1 yıl boyunca aynı sistemi kullandıklarını gördüm. Alacak arkadaş da umarım sadece merak ettiği için almıyordur. Windows'tan sonra Linux kullanmak gibi bir şey. Zaten birçok uygulama Linuxla ortak. Fark yaratan uygulamaların da ne iş yaptıklarını söyledim.

Soruların cevabına gelecek olursak evet 4 GB RAM fazlasıyla yetecektir.
İstanbul Bilişim'den ürün alıp memnun kalanını da gördüm kalmayanını da. İnsanlar bu firmayı genelde grey market denilen kendi getirdikleri ürünleri normal piyasadan daha ucuza sattıkları için tercih ediyorlar. Tabi MAC için bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bilkom uluslararası garanti veriyor onlara.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
önce bi dene ben almaya niyetliydim, gittim denedim mağazada "yok arkadaş dedim benim kullancağım şey değil bu" :D ayrıca cs yok :D photoshop yok :D dedim kalsın .D

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru sölüyorsun denemek lazım.Bimeks ten deneyelim bakalım nasıl bişeymiş.