Soru Notebook modeli kasada farklı dxdiagda farklı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beety

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlıkta da belirttiğim gibi notebooka format attım format sonrası driver kurmak için notebook modeline cpuz ve dxdiagdan baktım ve model Asus x540ubr yazmakta kasa altına baktığımda ise x540ub yazmakta işin ilgin tarafi ise benim cihaz ubr modelin BIOS'unu kullanıyor ub modelinde en güncel bios 305 bende ise ubr nin en güncel biosu sürüm 308 var şimdi ben hangisinin driverlarını kurmalıyım ub mi ubr mi bu konuyu başka bir forumda da sordum ama içim rahat olsun diye birde buraya sorayım dedim

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
kasa altında yazanı dikkate almalısın

kasanın altında R yazmıyor, sadece UB yazıyorsa UB driverlarını indirmelisiniz. linki yukarıda paylaştım

edit: nvidia ekran kartının daha güncel sürümünü nvidia nın sitesinden indirebilirsin. uyumludur.

Beety

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kasa altında yazanı dikkate almalısın

kasanın altında R yazmıyor, sadece UB yazıyorsa UB driverlarını indirmelisiniz. linki yukarıda paylaştım
Teşekkür ederim ama bu bios mevzusu neden böyle

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Teşekkür ederim ama bu bios mevzusu neden böyle

ub ile ubr nin anakart aynıdır.. diğer parçalarda farklılık vardır. ondan dolayı -R modelini almıştır..

mesela arabalarda da motor aynıdır ama dolusu boşu vardır.. onun gibi düşün..

çok bios güncellemesi ile işiniz olmaz. yanlış birşeye mahal vermemek adına biosa ellemeden diğer donanımları güncelleyin.

Beety

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ub ile ubr nin anakart aynıdır.. diğer parçalarda farklılık vardır. ondan dolayı -R modelini almıştır..

mesela arabalarda da motor aynıdır ama dolusu boşu vardır.. onun gibi düşün..

çok bios güncellemesi ile işiniz olmaz. yanlış birşeye mahal vermemek adına biosa ellemeden diğer donanımları güncelleyin.
Teşekkür ederim

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Genel model numarasıdır, ülkelere göre farklı kodlar eklenebiliyor. Bilgisayarın kutusunda bulunan en doğrusudur eğer atmadıysan.