Toshiba satellite c855-1jp model bi leptob var bugün arkadaşım format atmam için getirdi. Mavi ekran sorunu, bilgisayar windows geçişi yaptıktan sonra oromatik resetleniyor. Fakat bi türlü yükleme ekranına geçemedim okuma ekranında cd yi okuyamıyor açtım kapattım açtım kapattım bi şekilde artık şansamı bilmem okudu ve windows yükleme açıldı dil ayarları falan filan geçtikten sonra, sürücü seçme ekranına geldim fekat hiç bir sürücü gözükmüyor Ne yerel disk C Ne de yerel disk D ki baktım sadece yerel disk C varmış başka sürücü yok ama sürücü gözükmüyor seçebileceğim bir sürücü yok yani format atamadım yardım edebilcek varmı neyden kaynaklanıyor acaba bir kaç yerde baktım Sata driveri felan bulmak gerekiyormuş işte driver yükle deniliyor ama sorun şu bilgisayarı açamıyorum açamadığım içinde driver yükleyemiyorum haliyle formatta atamıyorum seçebilceğim bir sürücü seçeneğide yok o sürücü seçme ekranı bom boş ama yerel disk C sürücüsü var sürücü yükle seçeneğine baktığımda 3 seçenek vardı yerel disk C - DVD room - Boot yani sürücü var ama sürücüyü görmüyor sürücü seçme ekranında gözükmüyor
yardım edenlere şimdiden teşekkürler :blushing:
yardım edenlere şimdiden teşekkürler :blushing: