Notebook alacaktımda

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler 500-800 TL arası bir dizüstü bilgisayar arıyorum SAMSUNG 300E5C buldum 800 liraya samsung notebooklar hakkında bir bilgisi olan varsa al yada alma diyebilr mi? Veya bu fiyata bu daha iyi dediğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için:blink:

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
beyler 500-800 TL arası bir dizüstü bilgisayar arıyorum SAMSUNG 300E5C buldum 800 liraya samsung notebooklar hakkında bir bilgisi olan varsa al yada alma diyebilr mi? Veya bu fiyata bu daha iyi dediğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için:blink:
arçelik, vestel ve beko böyle ucuz laptoplar satıyor ama çok performans beklemeyin derim

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arçelik, vestel ve beko böyle ucuz laptoplar satıyor ama çok performans beklemeyin derim

kardeşim için hediye düşünüyorum masaüstünden anlarım donanımsal olarak notebooktanda anlarım ama hangi marka iyi hangisi değil pek bilmediğimden sormak istedim, ucuz ve "League Of Legends" "counter strike" gibi 1-2 oyun oynuyo zaten bnm gibi bilgisayar delisi değil 2-3 yıl idare etse yeter zaten :D

tavsiyelerin için teşekkürler dostum hepsine bakıcam şimdi :)