Notebook açılmıyor

umutumut1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,
bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum..
HP pavillion notebook um var ve acılmıyor. Arıza şöyle: acma butonuna bastıgımda bios ekranından sonra ekran kararıyor ve beklıyor. İşin bana göre garip yanı, ekran karardıgında acma butonuna bastıgımda 2sanıye ıcınde cıhaz kapanıyor. ve bios a gırmeye calıstıgımda giremıyorum. bıos gırıs sayfası acılıyor ve 2 saniye içinde, işlem bile yapamadan, ekran tekrar kararıyor. çok zor durumdayım. Harddisk içerisindeki bilgilerim çok önemli..
NE YAPMALIYIM, BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM FİKİR VERİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM.. İYİ GÜNLER HERKESE.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arıza donanım problemi ama hdd den önce gelen bi problem harddiskteki bilgilere bişey olmaz büyük ihtimal ama donanım problemin ciddi görünüyor oturduğun yerden hallolacak bişeye benzemiyor istersen hdd i sök portatif bi hdd sürücüsü alıp başka bilgisayara bağla makineyide sağlam bi tamirciye gönder.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşım genelde PAvilion Dv6000 serilerinde buna benzer çok sorun çıkıyor.Tavsiyem izin uzmanı bir firmaya göstermen.Bizim çalıştığımız firmayı önerebilirim.Arıza tesbiti için ücret almıyorlar ve fiyatlarıda çok uygun
http://www.notebookuzman.com

sadece reklam yapıyorsun burda. arkadasın sorunu bence işlemci veya ekran kartıyla alakalı. ama büyük ihtimalle işlemci. ısınma sorunu olabilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
arkadaşım aynı sorn bende de oldu ama ben ucuz atlattım yerel dısk d de bişey yoktu ikisine birden format attım düzeldi format atmayı dene